Αρχική Πολιτισμός “Η Καρδιά μου στο Πιάτο” στο Ομήρειο

“Η Καρδιά μου στο Πιάτο” στο Ομήρειο

17

  Η Κωμωδία « Η Καρδιά μου στο Πιάτο» που  ανέβηκε πρόσφατα από το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Οινουσσών, θα παρουσιαστεί για μία μόνο παράσταση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου το Σάββατο στις  5 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ.


Το καινούργιο έργο της Χαράς Αποστόλου «Η Καρδιά μου στο πιάτο»-Παρωδιά Ιπποτικού Μυθιστορήματος σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γαλάντης και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία στην πρώτη παρουσίαση του στις Οινούσσες την περασμένη εβδομάδα. Κατ’ απαίτηση πολλών θεατρόφιλων της Χίου οι οποίοι λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν στο Αμφιθέατρο Οινουσσών, μεταφέρεται στη φιλόξενη αίθουσα του Ομηρείου για μια έκτακτη παράσταση.
Η πλοκή του έργου περιστρέφεται γύρω από τον ανεκπλήρωτο έρωτα ενός ψευτοπαλληκαρά που ανακατεύει προξενήτρες, μάγισσες ,πειρατές, ναυαγούς κ.α. και μπερδεύει  μια ολόκληρη κοινωνία για να πετύχει τον σκοπό του. Τελικά με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειές του  κατορθώνει να δημιουργηθούν πολλοί έρωτες εκτός  βέβαια από τον δικό. Για να φτάσουμε όμως σ αυτό το σημείο τα πρόσωπα του έργου περνούν από πολλές ευτράπελες καταστάσεις, παρεξηγήσεις και φάρσες Η παράστασή που προκαλεί αβίαστο γέλιο, διανθίζεται με μουσική, τραγούδια και χορευτικά. Μάλιστα, εκτός από τις γνωστές μουσικές μελωδίες που είναι απαραίτητο να ακουστούν και που συμβάλουν στην εξέλιξη του έργου ακούγονται και πρωτότυπες συνθέσεις του Γιώργου Μισετζή.    


Χαράς Αποστόλου «Η Καρδιά μου στο Πιάτο »
Σκηνοθεσία : Γιώργος Γαλάντης
ΟΜΗΡΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9 Μ.Μ.