Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η Δημοτική Αρχή Ομηπουπολης

Πολίτες Ομηρούπολης: Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η Δημοτική Αρχή Ομηπουπολης

16

                             Βροντάδος 11/09/09


                                Δελτίο τύπου


 Δυστυχώς έτσι λειτουργεί  η Δημοτική  Αρχή  Ομηρούπολης  Η έλλειψη κοινωνικής πολιτικής που διακρίνει την δημοτική αρχή Μαλαφή, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, με την επιβολή  υπέρογκων  αυξήσεων στα τροφεία του Παιδικού σταθμού Βρονταδου.
Οι «Πολίτες Ομηρούπολης» από την πρώτη στιγμή, καταδίκασαν τις αυξήσεις ,ασκώντας  πιέσεις,  χωρίς ωστόσο  να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, μιας και η  δημοτική  αρχής παρέμεινε αμετάπειστη.
Δυστυχώς όμως , το  υποτιθέμενο δίλλημα που έθεσε ο ίδιος ο δήμαρχος στην συνεδρίαση του Δ.Σ , περί εκπτώσεων στην ποιότητα αν δεν αυξηθούν οι τιμές, κατέρρευσε από  δικές τους ενέργειες , όπως πληροφορηθήκαμε από συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα μας καταγγέλθηκε ότι η δημοτική αρχή Μαλαφή, παροτρύνει γονείς , που τα παιδιά τους φοιτούν στον δημοτικό παιδικό σταθμό Βρονταδου, να καταθέσουν αίτηση με την οποία να ζητούν να εξαιρεθούν από την αύξηση των τροφείων.
Οι «Πολίτες Ομηρουπολης» καταγγέλλουν την μικροπολιτική αυτή πρακτική της δημοτικής αρχής Μαλαφή, που υποκινείται από ψηφοθηρικούς  σκοπούς  και ζητούν για μια ακόμη  φορά να επανεξεταστεί το θέμα της  υπερβολικής αύξησης των τροφείων . Παράλληλα καταδικάζουμε την τακτική της δημοτικής αρχής Μαλαφή, καθώς εφαρμόζει νοσηρές πρακτικές στερώντας  το δικαίωμα της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των συνδημοτών μας από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: το πετυχημένο συνέδριο του Συνδέσμου Κληρικών
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: ο εκνευρισμός του προέδρου του Ομηρείου…