Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Δήλωση Ελπ. Τσουρή για τα θέματα της μονάδας ΔΕΗ

Δήλωση Ελπ. Τσουρή για τα θέματα της μονάδας ΔΕΗ

14

«Με δραματικό τρόπο, μέσα από την ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών της ΔΕΗ,  έρχονται στο προσκήνιο τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που πρόσφατα λειτούργησε στο νησί μας, τονίζει σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής Χίου Ελπίδα Τσουρή, με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών της ΔΕΗκαι συνεχίζει:


Είναι προφανές ότι τα πρόσφατα εσπευσμένα «εγκαίνια» στόχευαν μόνο στον εντυπωσιασμό, χωρίς να εξυπηρετούν στο ελάχιστο τις ανάγκες του παραμεθόριου Νομού μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχα αρνηθεί προσωπικά να συμμετάσχω σ’ εκείνην τη δίχως νόημα φιέστα.


Απαιτείται άμεση διερεύνηση των προβλημάτων που καταγγέλλουν οι τεχνικοί της ΔΕΗ, με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού, αφ’ ενός, και την εξυπηρέτηση των αναγκών του Νομού αφ’ ετέρου.
Παράλληλα, επιβεβαιώνεται η ανάγκη για το συνολικό επανασχεδιασμό της ενεργειακής πολιτικής, με έμφαση στην αυτονομία των νησιών και στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, πράγμα για το οποίο έχει δεσμευθεί το ΠΑΣΟΚ». 



Από το γραφείο τύπου

Διαφήμιση