Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Επίσκεψη του Κωστή Μουσουρούλη στις Οινούσσες

Επίσκεψη του Κωστή Μουσουρούλη στις Οινούσσες

17

 Δελτίο Τύπου

Ο Κωστής Μουσουρούλης, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 18/9, τις Οινούσσες, όπου είχε σειρά συναντήσεων και επαφών, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.


Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους των Οινουσσών. 
Παρουσίασε την υποψηφιότητα του, τις θέσεις και τις προτάσεις του καθώς επίσης τις εμπειρίες από την επαγγελματική του ζωή και την κυβερνητική θητεία του, ως Γενικός Γραμματέας στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομίας & Οικονομικών.


Ο  Κωστής Μουσουρούλης τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι μεγάλη του τιμή ότι επισκέπτεται ως υποψήφιος -πλέον- το νησί της ναυτοσύνης. Συζήτησε για τα έργα υποδομής που γίνονται τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα επί Νέας Δημοκρατίας καθώς έχουν επενδυθεί στο νησί περισσότερα από 5 εκατομμύρια Ευρώ.


Άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις των κατοίκων για τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης στο νησί, ενώ τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Κυβέρνησης αλλά και το σχέδιο της ΝΔ προκειμένου να διασφαλισθεί σταθερή ανάπτυξη στη χώρα.


Οι Εγνουσιώτες ευχήθηκαν στον Κωστή καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση και ο ίδιος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για μια νέα συνάντηση το συντομότερο δυνατόν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜνήμη Μικράς Ασίας από το ΦΑΡΟ
Επόμενο άρθροΤο Ναυτικό Μουσείο Οινουσσών στις Μέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς