Αρχική Νέα Τοπικά Φιλοζωϊκός Σύλλογος για φόλες σε 3 ΜΥΛΟΥΣ

Φιλοζωϊκός Σύλλογος για φόλες σε 3 ΜΥΛΟΥΣ

32

δελτίου τύπου από Φιλοζωϊκό Σύλλογο: 

«ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΥΛΟΥΣ»

 

 

  Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι περίοικοι και αυτόπτες μάρτυρες που για την ώρα αρνούνται να καταθέσουν στην Εισαγγελία. Βέβαια, στον εμετό που έκαναν τα άτυχα ζώα, πριν ξεψυχήσουν μέσα σε αφόρητους πόνους, βρέθηκαν ψαράκια ποτισμένα με πρασιγγουρίνη. Δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα τοποθετήθηκε φαρμάκι στην περιοχή. Απολογισμός; έξι άτυχα σκυλιά που πέθαναν μαρτυρικά.
   Να υπενθυμίσουμε πως τα σκυλιά στην περιοχή τα παρατάνε ανεύθυνοι συμπολίτες μας διότι γνωρίζουν πως υπάρχει μια οικογένεια η οποία, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση, τα ταΐζει και τα εμβολιάζει ώστε να μην αποτελούν κίνδυνο, λες και υπάρχουν επικίνδυνα ζώα. Επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος που κατασκευάζει τα δηλητήρια, τα πουλάει, τα αγοράζει και τα χρησιμοποιεί για να σκοτώνει τους συνανθρώπους του και τα υπόλοιπα ζωντανά της Πλάσης.
   Η οικογένεια που τα ταΐζει επιτελεί λειτούργημα. Οι εγκληματίες που τα σκοτώνουν τόσο άνανδρα και πρόστυχα θα τιμωρηθούν. Έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές, κατατέθηκαν μηνύσεις κατ’ αγνώστων κατ’ αρχήν, θα τοποθετηθούν κάμερες παρακολούθησης, και την επόμενη φορά που θα δηλητηριαστούν ζώα στους Τρεις Μύλους ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου θα καταθέσει μήνυση κατά των ανθρώπων που υποδεικνύουν οι μάρτυρες αλλά αρνούνται να κατονομάσουν στο Δικαστήριο-για την ώρα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Κωστή Μουσουρούλη στις Οινούσσες
Επόμενο άρθροΕκθεση φωτογραφίας από Φωτογραφική Λέσχη Χίου και Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου