Αρχική Νέα Τοπικά Παράδοση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μαθητές

Παράδοση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μαθητές

7

 Η είδηση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενδιαφέρει τους μαθητές της πρώτης γυμνασίου και τους γονείς τους. Το θέμα είναι αν και του χρόνου θα υπάρξει αντίστοιχη… προσφορά ή δεν θα έχουν ανάγκη εκείνα τα πρωτάκια, αφού πιθανόν να μην έχουμε και εκλογές!:

A. Άρχισε η παράδοση των κουπονιών για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Τάξεως των Γυμνασίων μας. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ποσό 450 ευρώ και έχει έναν ξεχωριστό κωδικό, ο οποίος αφορά μόνον την εταιρεία πώλησης. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στα καταστήματα πώλησης 2 μέρες μετά την παραλαβή των κουπονιών
B. Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1130 το πρωί στην αίθουσα τελετών του Ομηρείου, κατά τη διάρκεια μικρής εκδήλωσης, θα δοθούν ως βραβείο ηλεκτρονικοί υπολογιστές laptop (με την ανάλογη τσάντα) σε όλους τους αριστεύσαντες μαθητές της Α΄ Τάξεως Γυμνασίων παρελθόντων ετών (2005-06, 2006-07).
     Γ.  Όλα τα Γυμνάσια του νομού μας δήλωσαν στη Διεύθυνση  Εκπαίδευσης ότι
επιθυμούν να ενταχθούν στο πιλοτικό πρόγραμμα της «Ηλεκτρονικής   Τάξης», που αφορά διδασκαλία 4 διδακτικών αντικειμένων (Μαθηματικά, Ιστορία, Γεωγραφία, Βιολογία). Τούτο είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα στήριξης του καλού εκπαιδευτικού επιπέδου του νομού μας, μαζί με όλες τις άλλες εκπαιδευτικές καινοτομίες που εφαρμόζουμε.

                       Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης


                                 Παύλος  Καλογεράκης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις Κ. Μουσουρούλη σε υπηρεσίες- Δήμο Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: Συνάντηση με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου