Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κ. Μουσουρούλη: προεκλογική ομιλία στην ΠΕΚΕΒ

Κ. Μουσουρούλη: προεκλογική ομιλία στην ΠΕΚΕΒ

19

 Πολιτικό Γραφείο
Κωστή Μουσουρούλη
Υποψήφιου Βουλευτή Νομού Χίου
Νέα Δημοκρατία


Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009Αυτός που μπορεί οφείλει και να πράττει               


Πάνω στο δόγμα «αυτός που μπορεί, οφείλει και να πράττει», στήριξε την ομιλία του στην ΠΕΚΕΒ, το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Χίου Κωστής Μουσουρούλης.


Οι Βρονταδούσιοι πολιτικοί του φίλοι υποδέχτηκαν τον Αμανίτη υποψήφιο με τη θέρμη που αρμόζει σε ένα νέο και άφθαρτο πολιτικό, που όμως έχει να επιδείξει πλούσιο έργο από τις ευρωπαϊκές  και κυβερνητικές θέσεις που κατείχε.


Σε ένα άλλο ύφος, ο Κωστής Μουσουρούλης αναφέρθηκε στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Χίου, όπου μαζί με τον παλιό αγωνιστή της παράταξης Γ. Πίττα και τις κυρίες Φ. Ξυλά-Φαφαλιού, Μ. Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου και τον ίδιο, αποτελούν τον πιο δυνατό και ποιοτικό εκλογικό συνδυασμό των τελευταίων δεκαετιών και φυσικά πέρα από τα κομματικά όρια της Νέας Δημοκρατίας.


Στη μεγάλη αίθουσα  της ΠΕΚΕΒ ο κ. Μουσουρούλης ανέπτυξε τους λόγους με τους οποίους αντιμετωπίζεται η διεθνής οικονομική συγκυρία της ύφεσης και οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα, για την οποία η υπεύθυνη και ρεαλιστική πολιτική της Κυβέρνησης, υπό τον Κώστα Καραμανλή, είναι η μόνη λύση, ώστε η χώρα να βγει σε εύρος διετίας αλώβητη και δυνατή.


Ο ίδιος κατεβαίνει στην πολιτική, προερχόμενος από την κεντρική εξουσία, με μόνο μέλημα την αξιοποίηση όλης της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του υπέρ της Χίου, η οποία «μπορεί περισσότερα».


Στους τομείς που έχει δραστηριοποιηθεί, την Ανάπτυξη και την Ενέργεια,  οι κυβερνήσεις Καραμανλή έχουν να επιδείξουν τα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ επί των ημερών του έχουν τεθεί οι βάσεις για την Πράσινη Ανάπτυξη, πολιτική που εξαγγέλλουν πολλοί, εκείνος πάντως έχει αποδείξει ότι γνωρίζει όσο ελάχιστοι.
Υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου στο σύνολό του, αναγνωρίζοντας τα λάθη και τις παραλείψεις που συντελέστηκαν κατά την τελευταία εξαετία, όμως υπήρξε σαφής και κατηγορηματικός : «Όσοι λένε ότι δεν κάνουν λάθη, ή δεν κάνουν τίποτα ή ασχολούνται με τα ασήμαντα και τα ευτελή».


«Για το ΠΑΣΟΚ η κατάκτηση της εξουσίας είναι αυτοσκοπός και μόνο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής, αφού το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν αιτιολογεί τον τρόπο εξεύρεσης των πόρων για όλη την παροχολογία που επαγγέλλεται. 


Ο Κωστής Μουσουρούλης ολοκλήρωσε την παρουσίαση στο Βροντάδο αναφερόμενος και στα εθνικά θέματα, αφού το νησί μας είναι ακριτική περιοχή, επαναλαμβάνοντας τη στήριξη της Ελλάδος στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Γείτονος, απαρέγκλιτα όμως, όσον αφορά τις δεσμεύσεις της, και υπενθύμισε το πρωθυπουργικό «όχι» στο Βουκουρέστι, το veto που αφορούσε την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.   


Προηγουμένως ο υπ. βουλευτής της ΝΔ είχε επισκεφθεί τις Καρυές, όπου πραγματοποίησε ανοικτές συνομιλίες με τους κατοίκους και στα τρία καφενεία του χωριού. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις Κ. Μουσουρούλη σε υπηρεσίες- Δήμο Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: Συνάντηση με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου