Αρχική Πολιτισμός Θεατρική παράσταση από το ΦΟ Βροντάδου για τα 85 του χρόνια στο...

Θεατρική παράσταση από το ΦΟ Βροντάδου για τα 85 του χρόνια στο ΟΜΗΡΕΙΟ

25

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1924


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου συμπληρώνοντας φέτος 85 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Χίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την κωμωδία του αξέχαστου Αλέκου Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» σε σκηνοθεσία της ταλαντούχου εκπαιδευτικού Ελπίδας Γεωργαντή, που ανεβάζει η Θεατρική του Ομάδα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο ΟΜΗΡΕΙΟ.Π.Κ.Δ.ΧΙΟΥ  και ώρα 8.00 μ.μ.


Πρόκειται για ένα έργο δροσερό και ευχάριστο, που μας φέρνει αναμνήσεις τόσο από τον καλό ελληνικό κινηματογράφο, όσο και απ’ τα μαθητικά μας χρόνια. Η παρουσία του κοινού στις πρώτες παραστάσεις του έργου στον Φ.Ο.Β.  τον Ιούνιο του 2009 ήταν συγκινητική και το χειροκρότημα άφθονο.


Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Αργιέττα Μαυρέλη – Μονιού, Δημήτρης Μανάρας, Κώστας Βούκουνας, Μαίρη Νύκτα -Ψυχιά, Μάρκος Κάβουρας, Κοσμάς Αντωνιάδης, Ανδρέας Ντατσόπουλος, Δέσποινα Ζουμή, Αγγελική Καστάνου-Τζούμα, Αμαλία Καστάνου, Γαλάτεια Παραδείση – Βερνίκου, Δέσποινα Εξηντάρη – Καλαμάρη, Αργυρώ Μπατή – Κιρκινέζη, Σταυρούλα Τσαμπαρλή – Βασιλάκη και  Τζένη Καλλίτση – Βούκουνα.


Γνωρίζοντας τις μεγάλες υποκριτικές ικανότητες των ερασιτεχνών ηθοποιών μας, την φρεσκάδα και τα νιάτα τους , τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς στις πρόβες και την ευρηματική σκηνοθετική παρέμβαση της  Ελπίδας Γεωργαντή, είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την παράσταση θα προσφέρουμε στο θεατρόφιλο απαιτητικό κοινό της Χίου ένα υπέροχο ψυχαγωγικό βραδινό.


Σας καλούμε όλους το Σάββατο στο ΟΜΗΡΕΙΟ στις 8.00.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦ. Φαφαλιού: επίσκεψη στην ΕΜΧ
Επόμενο άρθροΟικολόγοι- Πράσινοι: εκλογική διακήρυξη