Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κ. Μουσουρούλης: συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου

Κ. Μουσουρούλης: συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου

19

 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ


Χίος 24/9/09



Τους έφερε σε επαφή
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου, κ. Ζαννή Παϊδα, ο οποίος έθεσε τα αιτήματα του Συλλόγου είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Μουσουρούλης.
Με πρωτοβουλία του ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας, κ. Ν. Παπαδόδημα, με τον οποίο ο υποψήφιος βουλευτής Χίου συνδέεται με μακρόχρονη φιλία, από την εποχή ο ίδιος βρίσκονταν στις Βρυξέλλες και ο κ. Παπαδόδημας υπηρετούσε στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπ. Οικονομίας και Οικονομικών από το 2001.



Αισιόδοξος για τη νέα τετραετία
Τη δυνατότητα να  ανταλλάξουν απόψεις για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, για το προεκλογικό τοπίο και τον  τρόπο που διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας και στο νησί μας είχαν όσοι φίλοι του Κ. Μουσουρούλη συνέπεσαν χθες το μεσημέρι στο πολιτικό γραφείο του.
«Οι υποσχέσεις της αντιπολίτευσης θυμίζουν αδειανό πουκάμισο», σημείωσε με νόημα ο υποψήφιος βουλευτής  και κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην επιτρέψουν στην απογοήτευση για το διαμορφωμένο πολιτικό τοπίο να τους απομακρύνει από την κάλπη. «Η κυβέρνηση της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, θα είναι η καλύτερη που έχει περάσει», δήλωσε με αισιοδοξία.



 

Διαφήμιση