Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ο Κ. Μουσουρούλης στην Παναγία Ερυθιανή

Ο Κ. Μουσουρούλης στην Παναγία Ερυθιανή

15

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χίος 29/9/09
Την ενορία της Παναγίας Ερυθιανής στο Βροντάδο, στην οποία ο παππούς του υπήρξε ιερέας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Κωστής Μουσουρούλης.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε μια θερμή και συγκινητική συνάντηση και συνομιλία με τον πατέρα Θ. Παπαληό, ο οποίος γνώριζε όχι μόνο τον παππού του, αλλά και τον πατέρα του.
Ο ιερέας χάρισε στον Κωστή Μουσουρούλη ένα βιβλίο με την ιστορία του Ιερού Ναού της Παναγίας Ερυθιανής, μέσα στο οποίο υπήρχε αναφορά για τον παππού του και το έργο που είχε συντελέσει στην ενορία.Υπολογιστές στους αριστούχους


Στην εκδήλωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία δόθηκαν φορητοί υπολογιστές στους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων μας, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής τη ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης, σηματοδοτώντας με τη διακριτική παρουσία του το στόχο της ΝΔ που είναι η εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών, η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Χώρας μας, ώστε να ανταποκριθεί στους νέους όρους για την ανάπτυξη και την πρόοδο, επενδύοντας στην Παιδεία, στον Πολιτισμό, στις νέες τεχνολογίες, στις έξυπνες και καινούργιες ιδέες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση ΚΚΕ: Τα 15 ψέματα του ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ για τους ΝΕΟΥΣ