Αρχική Νέα Τοπικά Καταγγελία Συνδυασμού «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» για Δήμαρχο Χίου

Καταγγελία Συνδυασμού «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» για Δήμαρχο Χίου

11

 

Τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της τρίτης ηλικίας και των αναξιοπαθούντων που κρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχουν ανάγκη «κοινωνικού επιδόματος» βρήκε η Δημοτική Αρχή του κ. Βρουλή, για να ασκήσει προεκλογικά απαράδεκτη ψυχολογική πίεση, υπέρ του κόμματος που τον στήριξε στις εκλογές και υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου. Αυτή η θλιβερή διαπίστωση βγαίνει ως συμπέρασμα των καταγγελιών που είχαμε χθες, ότι δηλαδή:
1. Η κ. Μαρία Μονιούδη, Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο έχει μετατρέψει το ΚΑΠΗ σε Προεκλογικό Κέντρο συγκεκριμένου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό, καλεί έναν προς ένα τα μέλη του ΚΑΠΗ, τους παραδίδει τον φάκελο με τα ψηφοδέλτια και τους υποχρεώνει να υπογράψουν σε κατάσταση!!!
2. Ο ίδιος δε ο κ. Παντ. Βρουλής, επέλεξε φέτος για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, να παραδίδει με τα χέρια του σε καθένα από τους δικαιούχους, το Προνοιακό Επίδομα, αφού τους υποχρεώσει να τον επισκευτούν στο γραφείο του. Σημειώνουμε ότι αυτή η απόφαση είχε παρθεί προ δύο περίπου μηνών από το Δ. Σ. και «θυμήθηκε» να την εφαρμόσει ο κ. Δήμαρχος, μόλις τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές!!!
Η ψυχολογική πίεση που ασκείται με τις παραπάνω απαράδεκτες ενέργειες, τόσο του κ. Δημάρχου όσο και της κ. Μονιούδη είναι προφανής και εκθέτει το σύνολο της παράταξης του κ. Βρουλή. Ιδιαίτερα εκθέτει τον κ. Πέτρο Ντομάτα, ο οποίος ενώ διατείνεται ότι αγωνίζεται για το ΠΑΣΟΚ, η σιωπηρή συνενοχή του, επιτρέπει στον κ. Βρουλή να ενεργεί με αυτόν τον απροκάλυπτο τρόπο υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της.
Όλους τους υπαίτιους, τους παραδίδομε στην κρίση του εκλογικού σώματος και ζητούμε να τους τιμωρήσει και να ασκήσει καθ’ ένας ανεπηρέαστος το ιερό του δικαίωμα κατά την κρίση του και τη συνείδησή του, χωρίς κανένα φόβο.

Για το Συνδυασμό


Αντ. Λυπαρής

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜάνος Μωραϊτης: φρέσκιες και δοκιμασμένες ιδέες…
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα των εκλογών στο Chiosnews.com