Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Δήλωση Κ. Τριαντάφυλλου για τις εκλογές

Δήλωση Κ. Τριαντάφυλλου για τις εκλογές

23

 Δήλωση
Κώστα Τριαντάφυλλου για τις εκλογές Συμπολίτες, συμπολίτισσες,


 Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους και όλες εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και όλους και όλες εκείνες που παρά το γεγονός ότι δεν με ψήφισαν εκφράσθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για το πρόσωπο μου και την πολιτική μου παρουσία.
 Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προεκλογικής περιόδου, είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε μία πλούσια ατζέντα για τη Χίο της επόμενης δεκαετίας. Μπορέσαμε να μιλήσουμε ελεύθερα για όλα τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα του τόπου μας. Να εκφράσουμε την ανάγκη για τη μετάβαση από την πολιτική της ευκολίας και της μόνιμης αναβολής λήψης των κρίσιμων αποφάσεων στην πολιτική της αλλαγής, της σύγκρουσης και της ανατροπής. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν ήταν προσωπικό το θετικό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, γιατί αυτή η προεκλογική εκστρατεία δεν αφορούσε εμένα, αφορούσε εμάς.
 Σήμερα δεσμεύομαι να σταθώ στο ύψος της τεράστιας εμπιστοσύνης σας και χωρίς καλάμια και αλαζονεία να συνεχίσω να εκφράζω τους προβληματισμούς όλων εμάς που ανησυχούμε για το μέλλον του τόπου μας και θέλουμε να τον αλλάξουμε. Δεσμεύομαι να συνεχίσω στην πορεία που μαζί χαράξαμε, πιστεύοντας ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη την αλλαγή.
 Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και η εμπιστοσύνη της Ελληνικής κοινωνίας στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου θα γυρίσει σελίδα και για τη Χίο μας.
 Τέλος ευχαριστώ τους συντρόφους, τους συναγωνιστές και τους συνεργάτες  μου για τον σπουδαίο αγώνα τους. Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους, τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα στο Νομό και τη Βουλευτή για την επανεκλογή της και της εύχομαι μία δημιουργική θητεία.


       Με τιμή
       Κώστας Τριαντάφυλλος
    Δικηγόρος, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Νίκου Χρυσόγελου για την πρόταση συμμετοχής στην Κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία Δημάρχων Καρδαμύλων- Οινουσσών για κατάργηση ΥΕΝ