Αρχική Νέα Τοπικά Νέα Αντίληψη: αλαλούμ στο Δήμο Χίου

Νέα Αντίληψη: αλαλούμ στο Δήμο Χίου

13

  Χίος  12 / 10 / 09
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Δημάρχου κ. Π. Βρουλή, για αγορά και κατεδάφιση παλιών κτηρίων στην πόλη, με σκοπό τη δημιουργία 1000 νέων θέσεων στάθμευσης, αλλά και την επέκταση της ανακύκλωσης στο Δήμο Χίου, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ κ. Γιάννης Χαλλιορής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αφού ο Δήμαρχος Χίου ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Εργατικό Κέντρο, έχει κάθε δικαίωμα, σήμερα, να εξαγγέλλει πρόγραμμα δημιουργίας 1000 επιπλέον θέσεων στάθμευσης!
Έτσι, μετά και την κατεδάφιση του κτηρίου στη Λάδης, του επιτρέπεται να δηλώνει ότι προχωρά στην αγορά και κατεδάφιση παλιών κτηρίων της πόλης!
Στο ίδιο μάλιστα πνεύμα, η πανθομολογούμενη επιτυχία, που σημειώνει η πιλοτική εφαρμογή της ανακύκλωσης, στο Δήμο της Χίου, του επιβάλλει-αν μη τι άλλο-να ανακοινώνει και την επέκτασή της!
Λυπούμαστε γιατί με όλα αυτά βιάζεται η λογική, η αξιοπρέπεια και ευτελίζονται οι θεσμοί. Η πολιτική-αν βέβαια μπορεί κάποιος να μιλά με ανάλογους όρους στην περίπτωση της δημοτικής αρχής-τείνει να μετεξελιχθεί στο πιο κακόγουστο ανέκδοτο.
Επειδή όμως η πολιτική δεν είναι ανέκδοτο όσοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συνέβαλαν ή συμβάλλουν στην παρωδία που εκτυλίσσεται στο Δήμο Χίου θα λογοδοτήσουν για τις ευθύνες τους.
Από την πλευρά μας συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, υπεύθυνα και μεθοδικά, ώστε οι επερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση να αποτελέσουν ένα νέο, ελπιδοφόρο, ξεκίνημα για τον τόπο. Οι δεσμοί εμπιστοσύνης που σφυρηλατήσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, με τους συνδημότες μας, θα αποδειχθούν ακατάλυτοι και θα δικαιώσουν τις επιλογές μας. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ και δυναμική είναι το σύνθημά μας. Για Δήμο σύγχρονο, ποιοτικό, λειτουργικό, δήμο που θα αξίζει στους Χιώτες».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΜΕ: Στηρίζουμε χωρίς επιφύλαξη το θεσμό της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης
Επόμενο άρθροΣεμινάριο την Παρασκευή για τα ΜΜΕ Νομού Χίου