Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Καρδάμυλα: πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τη νοσογόνο παχυσαρκία

Καρδάμυλα: πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τη νοσογόνο παχυσαρκία

12

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11/11, στην πτέρυγα «Στέλλα Νικολάου Φράγκου» του Σχολικού Κέντρου Καρδαμύλων ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισης της νοσογόνου παχυσαρκίας».


Για το θέμα έκαναν εισηγήσεις: ο κ. Χαρίλαος Κωνσταντίνου Παππής (Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής Δ. Θ. Κ. Α. ΥΓΕΙΑ ), η κ. Μαρία Νικολάου Φράγκου ( ψυχολόγος και υπεύθυνη του τμήματος ψυχολογικής υποστήριξης του χειρουργικού κέντρου CORPUS ) και η κ. Σωτηρία Βοϊνά ( Manager υπηρεσιών υγείας ), οι οποίοι κάλυψαν σφαιρικά ένα θέμα με πολλαπλές προεκτάσεις στην υγεία και στην κοινωνική ζωή του ατόμου. Οι εισηγήσεις είχαν μεγάλη απήχηση στο πολυπληθές ακροατήριο και οι εισηγητές χρειάστηκε να απαντήσουν σε καταιγισμό ερωτήσεων.


Οι παρευρεθέντες αποχώρησαν δηλώνοντας την πλήρη ικανοποίηση τους, διατυπώνοντας ταυτόχρονα και την επιθυμία τους για επανάληψη και συνέχιση παρόμοιων πρωτοβουλιών.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης, αφού ευχαρίστησε τους εισηγητές, τόνισε ότι είναι υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τον πολίτη να προσφέρει, να συμβάλλει και να πρωτοστατεί σε κάθε θέμα που αφορά την κοινωνία μας, να χαράσσει και να ακολουθεί πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικές σε μια εποχή που οι κοινωνίες τις έχουν απόλυτη ανάγκη.


Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδαμύλων σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Καρδαμύλων, την Ελληνική Εταιρεία Αγωγής Υγείας Χίου, τον Δ. Ο. Π Καρδαμύλων και τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων Πρωτοβάθμις και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδαμύλων.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Μαυρέλος: Η υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά
Επόμενο άρθροΣαράντος Πιτσιλαδής: ένας κόμπος στο λαιμό ενόψει της δίκης για την υπόθεση της Αγγελικής