Αρχική Νέα Τοπικά Ν.Α.Χ.: Πρόγραμμα εκδηλώσεων της “Γιορτής των Αστεριών»

Ν.Α.Χ.: Πρόγραμμα εκδηλώσεων της “Γιορτής των Αστεριών»

9

 Πρόγραμμα εκδηλώσεων της “Γιορτής των Αστεριών»


Με την αιγίδα της Ν.Α Χίου


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα 6.30μ.μ Βιβλιοπωλείο «Πυξίδα». Μουσική και τραγούδια από τη «Μελωδία της Ευτυχίας», με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Καλλιμασιάς, υπό την διεύθυνση της Ηλιάδας Μπουμπάρη.


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα 12μ. Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος». «Η παγωμένη νεράιδα και οι καλικάντζαροι». Η εμψυχώτρια – παιδαγωγός Δήμητρα Βασιλάκη, θα κάνει θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους στο χώρο των εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος».


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα 1μ.μ «Ζυμώματα αγάπης», μαζί με τα Μέλη του «Κέντρου Ημέρας (Ψυχικής Υγείας) Χίου» και ανταλλαγή «γευστικών εμπειριών» (Κουντουριώτου 14 – έναντι Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας)
Τα «ζυμώματα αγάπης» θα προσφερθούν σε ευαγή ιδρύματα του νησιού.


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα 6μ.μ Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος». Η εικαστικός Δέσποινα Καλαγκιά θα ζωγραφίσει και θα διακοσμήσει κεραμικά αστέρια με τους μικρούς μας φίλους.


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα 12μ. Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος». Η ομάδα του θεάτρου σκιών «Φιγουράχιος» του Σταύρου Σπυράκη θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης πλούσιος».


> Όλη την περίοδο των εορτών η εικαστικός Δέσποινα Καλαγκιά θα εκθέτει πρωτότυπες και συλλεκτικές δημιουργίες στο πνεύμα των εορτών στο Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος»


> Παράλληλα στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου θα υπάρχουν «καλάθια αγάπης» που θα γεμίσουν οι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες και ιδιώτες για τα παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη με την συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Ν.Α Χίου.Επικοινωνία – Οργάνωση
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
τηλ & fax:2271044206,  e-mail:ds_nachios@yahoo.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦιλοζωϊκός Σύλλογος: νεκρή αλεπού στην Καλλιμασιά
Επόμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: χριστουγεννιάτικες ευχές