Αρχική Πολιτισμός Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στον ΠΑΠΥΡΟ

Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στον ΠΑΠΥΡΟ

7

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:00 το απόγευμα η εικαστικός Δέσποινα Καλαγκιά θα ζωγραφίσει και θα διακοσμήσει κεραμικά αστέρια με τους μικρούς μας φίλους.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12 το μεσημέρι
Η ομάδα του θεάτρου σκιών «Φιγουράχιος» του Σταύρου Σπυράκη θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης πλούσιος».

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2009 στις 6:30 το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Συράκη «Κλεμμένος χρόνος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας και ο εκπαιδευτικός Μπάμπης Σαχτούρης, αποσπάσματα θα διαβάσει η Γεωργία Μίτση.
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη


Το βιβλιοπωλείο Πάπυρος φιλοξενεί τα νέα συλλεκτικά έργα της Δέσποινας Καλαγκιά, εμπνευσμένα από το πνεύμα των ημερών. Τα έργα προτρέπουν σε καλοτυχία, είναι πρωτότυπα και έχουν ευχάριστα χρώματα. Το κύριο θέμα είναι τα ρόδια, σύμβολα ευφορίας και μακροημέρευσης, επίσης οι παραδοσιακές τραμπούκες που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη τεχνοτροπία διακόσμησης της καλλιτέχνιδας. Είναι αντικείμενα και έργα φτιαγμένα με αγάπη για εμάς αλά και αυτούς που αγαπάμε.
Η  έκθεση θα διαρκέσει έως το τέλος των εορτών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤώρα FORTHnet και στο Δήμο Καμποχώρων
Επόμενο άρθροΠρόσκληση – επιστολή Κ. Μουσουρούλη προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Χίου για οργανωμένη συμμετοχή στον κοινωνικό διάλογο για το μέλλον της γεωργίας