Αρχική Νέα Τοπικά Μήνυμα της Αντινομάρχη Χίου Λίτσας Λύκου

Μήνυμα της Αντινομάρχη Χίου Λίτσας Λύκου

23

 Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου, ως Αντινομάρχης Χίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νομάρχη Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ να ανταποκριθώ στις προκλήσεις της θέσης αυτής. Θα εργαστώ με συνέπεια, προκειμένου να συμβάλω στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε στη Ν.Α. Χίου για τα ζητήματα του νομού μας.
Ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία με τους συναδέλφους υπαλλήλους της Ν.Α. Χίου, με τους περισσότερους από τους οποίους άλλωστε ήδη γνωριζόμαστε καθώς έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν.
Θα ήθελα επίσης να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι στη Νομαρχία καθημερινά, και θα είμαι στη διάθεση αιρετών, υπαλλήλων και φυσικά των συμπατριωτών μας, διότι πιστεύω ότι είναι απαραίτητη η καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία, προκειμένου άμεσα και καίρια να δίνουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Χιώτισσες και όλους τους Χιώτες «Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με υγεία και προκοπή στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και στον τόπο μας»!

Η ANTINΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΛΥΚΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔέσμος Φραγκομαχαλά: επιμένει για μονοδρόμηση
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη: Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας