Αρχική Πολιτισμός Έκθεση φωτογραφίας Σιδερή Λοϊζου: Σκιές στο φως

Έκθεση φωτογραφίας Σιδερή Λοϊζου: Σκιές στο φως

10

 «Σκιές και φως» μέσα από το φωτογραφικό φακό του Ισίδωρου Λοϊζου θα παρουσιαστούν αρμονικά στη σχετική έκθεση φωτογραφίας, της οποίας τα εγκαίνια θα λάβουν χώρα την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 19.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκθέσεων του Ομηρείου ΠΚΔΧ. 
Η εν λόγω έκθεση αποτελεί για το φωτογράφο μια επέτειο από τα είκοσι χρόνια της πρώτης του ατομικής εκθεσιακής προσπάθειας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 1989.
Θεωρώντας πως κάθε φωτογραφία είναι «μια στιγμή μονάχα που βοηθά τη φαντασία μας»,  ο Ισίδωρος Λοϊζος παρουσιάζει φωτογραφικά στιγμιότυπα που εμπεριέχουν την αντίθεση της σκιάς και του φωτός. Οι φίλοι του φωτογραφικού φακού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την παραπάνω έκθεση μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου.


Ο καλλιτέχνης
Ο Ισίδωρος Λοϊζος γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Χίο.
 Στη συνέχεια, σπούδασε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας αλλά και στο Εργαστήριο επαγγελματικής κατάρτισης για το επαγγελματικό θέατρο του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου.
Έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες του σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες της Χίου, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, ημερολόγια και διαφημιστικά έντυπα.
Αποτελεί τακτικό συνεργάτη του θεατρικού τμήματος του Ομηρείου, του Δημοτικού Θεάτρου Χίου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βορ. Αιγαίου, ως ηθοποιός και φωτογράφος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος
Επόμενο άρθρο“Στα χνάρια των κουτσών”, έκθεση του Εβη Χρήστου, του Θ. Πυλιώτη