Αρχική Νέα Τοπικά «Φυσάει» κόντρα για τον Π. Βρουλή, καταψηφίστηκαν προτάσεις του για το ΟΜΗΡΕΙΟ

«Φυσάει» κόντρα για τον Π. Βρουλή, καταψηφίστηκαν προτάσεις του για το ΟΜΗΡΕΙΟ

19

 Αντί να επιλύσει προβλήματα στο συνδυασμό του, τα αύξησε ο Παντελής Βρουλής με την κίνηση να αλλάξει πρόσωπα σε οργανισμούς του Δήμου.
Το βράδυ της Δευτέρας αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο αφού η πρότασή του για αλλαγή αντιπροέδρου Ομηρείου καταψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.


Οι τελευταίες εξελίξεις ανέδειξαν δε και δυσαρέσκειες σε ότι αφορά τον απερχόμενο αντιδήμαρχο πολιτισμού Δ. Μάντικα, αφού οι συνάδελφοι του δεν τον ψήφισαν να αναλάβει και πάλι το Ομήρειο. Την ώρα μάλιστα που ο συνάδελφος του Γιώργος Μαμμάς δήλωνε παραίτηση!


«Έρμαιο εκβιαστικών διλημμάτων» χαρακτήρισε το Δήμαρχο ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πόλης Αντώνης Λυπαρής. Το γεγονός δε ότι αυτή η χρονιά είναι προεκλογική, κάνει τον κ. Βρουλή περισσότερο ευάλωτο στις όποιες πιέσεις μπορεί να δεχτεί ώστε να πετύχει την υποστήριξη σημερινών μελών της πλειοψηφίας.


Και όλα αυτά σε μια περίοδο που ο Δήμος Χίου πρέπει να είναι πανέτοιμος για να εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ, να ετοιμάσει μελέτες για την επόμενη Δημοτική Αρχή αλλά και να ολοκληρώσει ότι έργα είτε ξεκίνησε αυτή την τετραετία είτε παρέλαβα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 12/1/2010

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑΔΕΔΥ διαμαρτυρία για το σχέδιο αλλαγής του ορίου ηλικίας
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικη πίτα Φιλοπρόοδου Ομιλου Κουρουνίων “Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος”