Αρχική Νέα Τοπικά Δράση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Καρδαμύλων

Δράση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Καρδαμύλων

11

 Δελτίο Τύπου


 
           Ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Καρδαμύλων στα πλαίσια της κοινωνικής  δράσης  του κατά το διάστημα των εορτών προχώρησε στις παρακάτω δράσεις :


* Προσφέρθηκαν τρόφιμα και αγαθά σε 50 οικογένειες στην έδρα και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Καρδαμύλων στις 23 Δεκεμβρίου 2009
* Προσφορά γεύματος στους τροφίμους του Οίκου Ευγηρίας Καρδαμύλων.
* Προσφορά Χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδιά των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.
* Προσφορά αντισηπτικών μαντηλιών στους μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πρόληψη της νέας γρίπης.
* Συνεργασία με τους μαθητές του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων και το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Αθήνα για την προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού στην ΜΚΟ « Ελληνική Δράση Αφρικής».
* Συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Χίου για την συλλογή ρουχισμού για το κέντρο κράτησης μεταναστών. 


          Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης, η δράση του   Δ. Ο. Π. δικαιώνει την επιλογή μας όχι μόνο να τον διατηρήσουμε αλλά να διπλασιάσουμε το 2009 τον προϋπολογισμό του, γιατί χάρη στην μεγάλη προσπάθεια όλων μας και κυρίως  της Προέδρου του Μαρίας Κούβακα  και των μελών του Δ.Σ. επιτελεί δυναμικά ένα  έργο του που έχει ως επίκεντρο  τον πολίτη την ώρα της ανάγκης και  ειδικά  σήμερα με την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑυτοψία από επιστήμονες του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών στις παραλίες
Επόμενο άρθροΜαθηματικός Διαγωνισμός: 34 μαθητές αντιμέτωποι με τον “Ευκλείδη”