Αρχική Νέα Αθλητικά ΝΑΟΧ: ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΝΑΟΧ: ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στο ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

32

 


                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που αγνοώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες παρέμειναν στις θέσεις του, βοηθώντας να διεξαχθούν οι αγώνες των μεγάλων κατηγοριών ανδρών και γυναικών.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν στάθηκαν εμπόδιο στους συμμετέχοντες  Αθλητές και Αθλήτριες, που έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους για να γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας, για αυτό και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτικούς και συνοδούς των μαθητών και μαθητριών που συνόδεψαν τους μαθητές παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.


Να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ
Να ευχαριστήσει τους χορηγούς που συνέβαλαν υλικά και οικονομικά.    
ΠΥΞΙΔΑ, Σούπερ μρκετς ΚΕΥ FOOD Α.Ε., Πελινναίον όρος Α.Ε, ΣΤΕΚΙ ΓΙΑΜΟΣ, Π. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, Εθνική Τράπεζα Ελλάδας, MASTIC SPA ΣΟΔΗΣ, EVEREST, ΑΜΠΕΛΟΣ ΕΠΕ ΛΙΒΑΝΟΣ, Travel shop Ηλίας Καμπάς, LETHER FASHION ΧΛΩΜΟΥΔΗΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ, οπτικά ΜΠΑΤΣΗΣ,    SPORT TΟWN ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ,  Focus Studio ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ-ΑΠΕΣΣΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, MORNING STAR.
      Να ευχαριστήσει τον Δήμο Χίου, Δήμο Ιωνίας, Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, Αστυνομία, Λιμενικό, ΕΥΟΔΟΣ, Ιωνικό Κολυμβητήριο, Νοσοκομείο Χίου, Τεχνικούς συμβούλους ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, την Γραμματεία των αγώνων ,τους κριτές το προσωπικό του Ν.Α.Ο.Χ. και της Νομαρχίας.
      Nα ευχαριστήσει τον κον. Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο που στηρίζουν τις προσπάθειες του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού.
      Τέλος να ενημερώσει ότι η ημερομηνία της διεξαγωγής των αναβληθέντων αγώνων στις μικρές κατηγορίες Γυμνασίων – Δημοτικών και ΑΜΕΑ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

                                                                                                  Για  το  Δ. Σ.


                                                                                               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


                                                                                      ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΦΑΡΑΤΖΗΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτέκι Μεταναστών: για το νομοσχέδιο σχετικά με τους μετανάστες
Επόμενο άρθροολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στις 11/2 στη ΦΑΙΔΡΑ