Αρχική Πολιτισμός Έκθεση Μαρκ Χατζηπατέρα στην Αθήνα

Έκθεση Μαρκ Χατζηπατέρα στην Αθήνα

9

   Με τον τίτλο “BORDERLINE” ο διακεκριμένος διεθνώς καλλιτέχνης και με σημαντική προσφορά στον πολιτισμό Αιγνουσιώτης γλύπτης κ. Μαρκ  Χατζηπατέρας, θα παρουσιάσει συλλογή έργων του στο χώρο τέχνης a. antonopoulou. art, Αριστοφάνους 20 στου Ψυρρή. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010, 19.00-22.00.
        Ο Μαρκ Χατζηπατέρας σε μια έκθεση λιτή όσον αφορά τον αριθμό, το χρώμα και τη φόρμα των έργων, παρουσιάζει για πρώτη φορά επτά ασυνήθιστα μεγάλα γλυπτά και μια μονοτυπία.
       Η κριτικός τέχνης Andrea Gilbert γράφει για την έκθεση: Ο καλλιτέχνης σ’ αυτήν την καινούρια ενότητα δουλειάς επανέρχεται σε παλαιότερα έργα και τεχνικές, συλλέγοντας στοιχεία και μέλη του σώματος, σαν επιστήμονας γενετιστής, που δημιουργεί ένα νέο είδος. Η σύνθεση του Χατζηπατέρα, είτε με έργα δισδιάστατα ή περιβαλλοντικά, κατασκευάζεται μέσω ελεύθερων συνειρμών μεταξύ φόρμας και περιεχομένου.
        Διάρκεια έκθεσης: 16.02-22.03.2010
        Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 14.00-21.00
                                     Σάββατο 12.00-16.00
         Ενημερώνουμε και καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να μη χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την εικαστική πρόταση του κ. Χατζηπατέρα, η οποία θα είναι μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας.


Ο Πρόεδρος Γιώργος Δανιήλ και το Δ.Σ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Μαυρέλος: Κυβερνητικά κόλπα & ανατροπές στο ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων
Επόμενο άρθροΝ.Τ. ΑΔΕΔΥ κατά Δημάρχου Αγίου Μηνά