Αρχική Νέα Αθλητικά Γήπεδο Εφήβου- παρουσίαση μελέτης από τη Νομαρχία

Γήπεδο Εφήβου- παρουσίαση μελέτης από τη Νομαρχία

102

  Ένα χρόνιο αίτημα του αθλητικού κόσμου της Χίου μπαίνει σε τροχιά, μετά την εκπόνηση της μελέτης ΄΄Ανακαίνιση και επέκταση΄΄ του Γηπέδου Εφήβου στην πόλη της Χίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Α.
      Η μελέτη, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ ανατέθηκε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στην ΕΝΑ Χίου και θα παρουσιασθεί τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010 στις 12 μ στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου ΄΄Μ. Βουρνούς΄΄ από τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό της ΕΝΑ κ. Πάρι Βελιανίτη.
      Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται:
      «Το έργο προβλέπει την δημιουργία αθλητικής υποδομής όπως γήπεδο, κερκίδες, προπονητήρια, αποδυτήρια, χώρους Διοίκησης και Γραφείων, χλοτάπητα, ταρτάν, χώρο στάθμευσης, ειδικούς φωτισμούς για τηλεοπτική νυκτερινή μετάδοση κ.α
      Η υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου θα δώσει τη δυνατότητα της πραγματοποίησης μεγαλυτέρων αθλητικών συναντήσεων στο νησί μας και κυρίως περιφερειακών αγώνων στίβου.
      Αμέσως μετά την παρουσίαση της μελέτης, η Ν.Α Χίου θα ξεκινήσει της διαδικασίες  εξεύρεσης πίστωσης για την υλοποίηση αυτού του πραγματικά τόσο σημαντικού Αθλητικού Έργου».
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιάννης Μισετζής κατά Προέδρου Επιμελητηρίου
Επόμενο άρθροΠρωτοφανές: ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Χίου!