Αρχική Νέα Αθλητικά Πινγκπονγκ: Κύπελλο Ελλάδας

Πινγκπονγκ: Κύπελλο Ελλάδας

16

Πινγκπονγκνιστικά Νέα
Κύπελλο Ελλάδος

 

Τη Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του Τοπικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Χίου – Μυτιλήνης. Η πρώτη φάση είχε διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 σε Χίο και Μυτιλήνη αντίστοιχα για να αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι του κάθε νησιού. Στη Χίο Κυπελλούχος ομάδα στους Άνδρες αναδείχθηκε η ΑΣΕΑ Χίος και στις Γυναίκες η ΜΕΣΝ Βοκαριά. Αντίστοιχα στη Μυτιλήνη αναδείχθηκε τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες η ΑΕΣΛ Μυτιλήνης. Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου θα αναμετριόνταν οι Κυπελλούχες ομάδες της Χίου και της Μυτιλήνης σε Άντρες και Γυναίκες και οι νικητές θα εκπροσωπήσουν τα νησιά στην Τελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24 – 25 Απριλίου 2010.
Δυστυχώς όμως οι αγώνες χτες δεν πραγματοποιήθηκαν επειδή η ΑΕΣΛ Μυτιλήνης δεν προσήλθε για τους αγώνες. Έτσι αυτόματα οι δύο ομάδες μας πήραν ανευ αγώνος τις αναμετρήσεις τους και θα μας εκπροσωπήσουν στην Τελική Φάση.
Αναλυτικά: ΑΣΕΑ Χίος – ΑΕΣΛ Μυτιλήνης          4 – 0 α.α.( Ανδρών )
                   ΜΕΣΝ Βοκαριά – ΑΕΣΛ Μυτιλήνης   4 – 0 α.α.( Γυναίκες )
Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες αυτοί είναι οι τελευταίοι που γίνονται σε Τοπικό επίπεδο και από τις 27 του μήνα και μετά ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων μας όλων των κατηγοριών στις Τελικές Φάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα
Να ευχηθούμε στις ομάδες μας καλή επιτυχία
                                                                                                                                           Κ. Α.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ τοπικό: αποτελέσματα 3/3
Επόμενο άρθροΟΜΗΡΕΙΟ- θεατρικό εργαστήρι: “Τι Θα Παίξουμε Κε ΜΟΛΙΕΡΟ ;”