Αρχική Νέα Τοπικά Κλιμάκιο εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Περιφέρεια

Κλιμάκιο εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Περιφέρεια

7

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κλιμάκιο εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη 1 και 2 Μαρτίου, στο Βόρειο Αιγαίο, όπου εξέτασε την πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στη Λέσβο, τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επισκέφτηκαν το έργο κατασκευής των δικτύων και των βιολογικών καθαρισμών του Δήμου Ερεσού-Αντίσσης, καθώς και το έργο του ΧΥΤΑ της Λέσβου.  Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα στο Βόρειο Αιγαίο, κυρίως καθώς σχετίζονται άμεσα με την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού. 
Στη συνέχεια, στα γραφεία της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου, όπου εξετάστηκε η πορεία εξέλιξης του ΕΣΠΑ, στο σύνολό του, και τέθηκαν οι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, ανά άξονα και μέτρο. 
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων διαπιστώθηκε η ικανοποιητική πορεία των έργων, ενώ καταγράφηκαν και τα επιμέρους ζητήματα, τα οποία η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει εντοπίσει και εργάζεται συστηματικά για την επίλυσή τους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑυτός ο άνθρωπος είναι ο Μανώλης ο Γλέζος!
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια: υπογραφή για καταβολή ποσών αναπτυξιακού