Αρχική Green Life Διαδρομές Παρουσίαση των συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Τουριστική Προβολή της Χίου

Παρουσίαση των συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Τουριστική Προβολή της Χίου

22

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


    

 

Παρουσία της Προέδρου και των Μελών της Ν.Ε.Τ.Π. Νομαρχιακών Συμβούλων , εκπροσώπων φορέων, επιχειρηματιών τουρισμού και υπηρεσιακών παραγόντων πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου η παρουσίαση των συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Τουριστική Προβολή της Χίου, από την Εταιρεία M.T.C.
     Η παρουσίαση περιλάμβανε τον προσδιορισμό του τουριστικού μας προϊόντος, την ταυτότητα των νησιών, τον εντοπισμό των άμεσων και μακροπρόθεσμων αναγκών, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις νέες τάσεις στον τουρισμό.
     Στόχος των προτάσεων είναι η διεκδίκηση με τα υπάρχοντα μέσα και τις συνθήκες μεγαλύτερου μεριδίου της τουριστικής αγοράς, το «κτίσιμο» ενός καλύτερου μέλλοντος, βάζοντας τις σωστές βάσεις και κινούμενοι προς την σωστότερη κατεύθυνση.
     Βάση της φιλοσοφίας για τον προτεινόμενο τρόπο προβολής του Νομού μας, αποτελούν η ποικιλομορφία των ενδιαφερόντων που χαρακτηρίζει την Χίο, η τάση των τουριστών για νέους ανεξερεύνητους προορισμούς και η στροφή τους προς αναζήτηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
     Επίσης, σε πρώτη φάση προτάθηκε η χρησιμοποίηση του επιτυχημένου υπάρχοντος λογότυπου της Ν.Ε.Τ.Π με την συμπλήρωση του νέου σλόγκαν που είναι το :Χίος™
Τόπος Μαστίχας, Τόπος Μυροβόλος
με την χρήση δυο αξόνων «φήμης και αυθεντικότητας», όπως είναι η «Μαστίχα» και το επίθετο «Μυροβόλος» καθώς και τον  παραλληλισμό με το σήμα ΤΜ, αρτικόλεξο του Trade Market (σήμα κατατεθέν).
     Προτάθηκε επίσης η χρησιμοποίηση για φέτος της υπάρχουσας διαφημιστικής μακέτας με την αλλαγή του slogan , το οποίο πρέπει να έχει ως βάση στο δημιουργικό του την λέξη «Άρωμα»που χαρακτηρίζει τη Χίο. Αντίστοιχες προτάσεις έγιναν και για τα ξενόγλωσσα φυλλάδια.
     Παράλληλα έγιναν και άλλες προτάσεις επαφών, προβολής και δημοσίων σχέσεων, οι οποίες θα συζητηθούν άμεσα μεταξύ επαγγελματιών του Νομού, των στελεχών της MTC και φυσικά της Ν.Α και της Ν.Ε.Τ.Π, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή τους το συντομότερο δυνατόν.
    
    
     Τέλος γίνεται γνωστό σε όλους τους επιχειρηματίες τουρισμού ότι μπορούν για οποιοδήποτε θέμα που αφορά την στρατηγική προβολής των φορέων τους να επικοινωνούν με την Εταιρία. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α Χίου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22710-44206, e-mail: ds_nachios@yahoo.com
    
    
     Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛέσβος- Γιώργος Κονδυλούδης: εκδότης ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΝΕΩΝ
Επόμενο άρθροΟμοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής: εκδήλωση στο ΛΙΣΣΟΣ και τιμή σε επιφανείς Χιώτες