Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Χίου: συμμετοχή στην ώρα της γης με εκδηλώσεις υπό το φως...

Δήμος Χίου: συμμετοχή στην ώρα της γης με εκδηλώσεις υπό το φως των κεριών

5

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυμμετοχή του Δήμου Χίου στη πρωτοβουλία «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» , που διοργανώνει το WWF Ελλάς για το Σαββάτο 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 8.30 το βράδυ.

     Ο Δήμος Χίου συμμετέχει και φέτος στη πρωτοβουλία « Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», που διοργανώνει το WWF Ελλάς για το Σαββάτο 27/3/2010  στις 8.30 το βράδυ, σε συνεργασία με τους Φίλους Προστασίας Περιβάλλοντος «ΕΛΙΞ» και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και ανάληψη δράσεων για την προστασία του πλανήτη, ο Δήμος θα συσκοτίσει όλα τα δημοτικά κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία της πόλης τηρώντας όμως τους κανονισμούς ασφαλείας σύμφωνα με το νόμο καθώς και τα συστήματα εκτάκτων αναγκών των κτιρίων, τα οποία θα παραμείνουν ενεργά.

Μάλιστα δίνοντας μια ξεχωριστή νότα διοργανώνει την ίδια ώρα (8.30 μ.μ.) στην πλατεία μουσική εκδήλωση που θα γίνει υπό το φως των κεριών και πυρσών στη πλατεία, μετά το πέρας μιας συμβολικής πορείας διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει από την Απλωταριά και θα καταλήξει πάλι στην πλατεία μέσω προκυμαίας.


     “Επειδή οι δράσεις που πρέπει να αναλάβουμε για την υπερθέρμανση του πλανήτη που ονομάζετε « Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», απαιτεί και τη δική σας συμμετοχή. Καλούμε όλους τους φορείς, σχολεία, συλλόγους, δημότες και επαγγελματίες της πόλης να ενωθούν και να δηλώσουν δυναμικά παρών το Σαββάτο 27/3/2010 στις 8.30 και για μια ώρα σβήνοντας και εκείνοι τα φώτα τους, τον υπολογιστή, τις επιγραφές κλπ. ώστε να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τον κόσμο μας, για το φυσικό περιβάλλον, τους ανθρώπου και το μέλλον του πλανήτη.
     «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ”, σημειώνει εξάλλου στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χίου Παντελής ΒΡΟΥΛΗΣ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Αγιαννίδης: το μνημείο της… ανορθογραφίας ανεγέρθη στο Φρούριο!
Επόμενο άρθροΜια ώρα μπροστά από τις 28/3