Αρχική Πολιτισμός ΟΜΗΡΕΙΟ- ΑΥΛΑΙΑ: Θεατρική παράσταση “ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΖΑ”

ΟΜΗΡΕΙΟ- ΑΥΛΑΙΑ: Θεατρική παράσταση “ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΖΑ”

9

 
«Σουίτα στο Πλάζα»

Tετάρτη, 17 & Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 ΩΡΑ 18:00-21:00 & 21:00

Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον. Είναι έργο σπονδυλωτό. Τρεις ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Όλα εκτυλίσσονται σε μια Σουίτα του ξενοδοχείου Πλάζα…. Στη Νέα Υόρκη, στην Αθήνα και στο Χονγκ-Κόνγκ.
Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 1968. Στη Νέα Υόρκη, ένα παντρεμένο ζευγάρι μετά από 25 χρόνια ξαναέρχεται στο Πλάζα, στη σουίτα που πέρασε την νύχτα του μέλιτος, και παρακολουθούμε την αγωνιώδη προσπάθεια της συζύγου να επαναφέρει τη χαμένη αγάπη.
Στην Ελλάδα, ένας διάσημος Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος που έρχεται από το Hollywood συναντά στην σουίτα μια παλιά του αγάπη που τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και προσπαθεί να την πείσει ότι, μετά από όλες τις διασημότητες που έχει γνωρίσει, στο πρόσωπό της συναντά τη μοναδική αληθινή γυναίκα, που έχει γνωρίσει. Στο Χονγκ-Κόνγκ ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει τις «ανασφάλειες» της κόρη τους, λίγα λεπτά πριν παντρευτεί έναν πλούσιο Ελληνοκινέζο.

Απόδοση-Διασκευή: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Κατερίνα Δαφίνη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπαξεβάνης

Οργάνωση: Περιοδικό ΑΥΛΑΙΑ
Τιμή εισιτηρίου: 23€
Αίθουσα Θεάτρου


 


Τύπος εκδήλωσης: Θέατρο
Ωρα έναρξης: 18:00

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝ.Ε.Λ.Ε. Χίου: Πρόσληψη εκπαιδευτικών – επιμορφωτών
Επόμενο άρθροΜήτσουρας Βασίλης- Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου: Οι θέσεις μου για την ΟΝΝΕΔ Χίου