Αρχική Νέα Τοπικά Ελπίδα Τσουρή: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Ελπίδα Τσουρή: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

22

   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΔΙΚΗΣ  ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και περισυλλογής, ορόσημο εθνικής ομοψυχίας και συλλογικής συστράτευσης, σε υψηλούς στόχους.


Θυμόμαστε και τιμάμε την ιστορία μας και όσους αγωνίστηκαν για τις αξίες, τα ιδανικά τα οράματα του Ελληνισμού.


Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τους μεγάλους Αγώνες του Έθνους, για την ελευθερία, τη Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την ισονομία και την κοινωνική Δικαιοσύνη.


Προσβλέπουμε σε μια νέα εποχή, έναν περισσότερο δίκαιο κόσμο, με εθνική αυτοπεποίθηση, πρόοδο, πίστη και περηφάνεια, για τις δυνατότητες και την ψυχή των απανταχού Ελλήνων.Ειδικά φέτος, η επέτειος της 25ης Μαρτίου ας είναι η έμπνευση και η αφετηρία, για μια δυναμική πορεία του Έθνους στο μέλλον. Με τόλμη, με αποφασιστικότητα, με αισιοδοξία να υπερβούμε όσα, σήμερα, μας πληγώνουν, με δύναμη να απαντήσουμε σε όσους μας προσβάλλουν, με πατριωτισμό να αντιδράσουμε σε αυτούς που μας αμφισβητούν.

Μόνο όσοι δεν γνωρίζουν την ελληνική ιστορία, όσοι αγνοούν τη δύναμη του Έλληνα και την ικανότητα του να μεγαλουργεί, στις πιο αντίξοες συνθήκες, όσοι συνειδητά παρακάμπτουν την επίτευξη μεγάλων Εθνικών στόχων, διαχρονικά, από τη χώρα μας, μπορούν να πιστεύουν ότι δε θα επιτύχουμε και τώρα και αύριο.


Γνωρίζοντας και προσωπικά, τις τεράστιες δυνατότητες, την πίστη και το πάθος των Ελλήνων της Ελλάδας και του κόσμου, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αποδείξουμε ότι η χώρα μας είναι αντάξια της ιστορίας της, του πολιτισμού της, της κληρονομιάς της.


Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. 


          Ελπίδα Τσουρή

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στη Νομαρχία με καταστηματάρχες για το έργο των πεζοδρομίων Προκυμαίας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο Φιλοζωϊκού για το τσάϊ του