Αρχική Νέα Τοπικά Κινητοποίηση συνταξιούχων ΝΑΤ λόγω κλεισίματος τράπεζας στο Βροντάδο

Κινητοποίηση συνταξιούχων ΝΑΤ λόγω κλεισίματος τράπεζας στο Βροντάδο

24

  Κινητοποίηση έξω από το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Βροντάδο της Χίου, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή στις 9.30 το πρωί οι συνταξιούχοι ναυτικοί διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση της Τράπεζας να κλείσει το εν λόγω κατάστημα.
     Στο πλευρό τους θα έχουν και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ομηρούπολης αλλά και άλλους φορείς της τοπικής κοινωνίας, αφού το ενδεχόμενο κλείσιμο θεωρείται υποβάθμιση για την περιοχή και πρόσθετη ταλαιπωρία για τις οικογένειες των ναυτικών που συναλλάσσονται με τη συγκεκριμένη τράπεζα.
     Η κινητοποίηση θεωρείται ως πρώτη μορφή πίεσης ώστε να μην κλείσει το κατάστημα, ενώ ως επόμενο βήμα εξετάζεται το μαζικό κλείσιμο των λογαριασμών.
     Χαρακτηριστικά σε επιστολή προς τη Διεύθυνση του υποκαταστήματος το Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Βροντάδου σημειώνεται:
      «Με έκπληξη και λύπη πληροφορούμαστε την πρόθεση της τράπεζας σας να κλείσει   το κατάστημα  Βροντάδου.
Όλοι εμείς οι 650 συνταξιούχοι του ΝΑΤ της περιοχής Βροντάδου αλλά και της  Βόρειας Χίου γενικότερα, εδώ και σαράντα χρόνια στηρίξαμε το συγκεκριμένο κατάστημα, ως το Δικό μας κατάστημα μια και είναι το μοναδικό που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας.
Η αψυχολόγητη από κάθε άποψη πρόθεση σας να κλείσετε το κατάστημα θα δημιουργήσει σε όλους εμάς σημαντικά προβλήματα εξυπηρέτησης, αφενός λόγω ηλικίας των συνταξιούχων και αφετέρου λόγω οξυτάτου κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης της Χίου.
Εμείς κύριε Διευθυντά, ως συνταξιούχοι ναυτικοί που τόσα πολλά έχουμε προσφέρει στην Εθνική οικονομία   αλλά και στην τράπεζα σας , απαιτούμε την εξυπηρέτηση που μας προσφέρει το κατάστημα σας στον Βροντάδο και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε μία παραπέρα υποβάθμιση μας.
Σας ζητάμε λοιπόν να μεταφέρετε στους προϊστάμενους σας, ότι στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να διακρίνει την τράπεζα σας, αλλά και των υποχρεώσεων που αυτή έχει απέναντι στο ΝΑΤ, να μην προβούν στο κλείσιμο του καταστήματος σας, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα μας υποχρεώσουν σε έντονες και πολλαπλής μορφής αντιδράσεις με αρνητικές κατά την εκτίμηση μας συνέπειες. Αναμένουμε άμεσα την επιβεβαίωση σας νια την απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος».
    
    
     Θοδωρής Πυλιώτης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου
Επόμενο άρθροΠολίτες Ομηρούπολης: κάλεσμα για την ώρα της Γης