Αρχική Νέα Τοπικά Επιστολή Νομάρχη στον υποδιοικητή της ΥΠΑ για τη γραμμή Χίος- Θεσσαλονίκη

Επιστολή Νομάρχη στον υποδιοικητή της ΥΠΑ για τη γραμμή Χίος- Θεσσαλονίκη

33

 Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης στον υποδιοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σχετικά με τη χαρακτηρισμένη ως άγονη γραμμή Χίου- Θεσσαλονίκης: 


κ. Υποδιοικητά
Ενημερωθήκαμε ότι στην αεροπορική σύνδεση δημόσιας υπηρεσίας Χίου-Θεσσαλονίκης μειοδότησε η εταιρεία Astra με πέντε δρομολόγια την εβδομάδα. Με δεδομένο ότι στους κατοίκους της Χίου δεν είναι γνωστή η συγκεκριμένη η εταιρεία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον τύπο των αεροσκαφών, την οργάνωση, το πλήρωμα και γενικά οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τους κανόνες ασφαλείας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τα παραπάνω.
Επίσης παρακαλούμε να ενημερωθούμε για τις υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από τη σύμβαση που θα υπογραφεί αναλυτικά και τις ρήτρες που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων που περιγράφονται στη σύμβαση.
Τέλος θα θέλαμε να μας κοινοποιήσετε το πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης καθώς επίσης και τη σύνθεση της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Σε περίπτωση που δεν μας κοινοποιηθούν τα παραπάνω στοιχεία εντός του χρόνου που προβλέπει ο Νόμος και ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας, θα υποχρεωθούμε δια της νομικού μας συμβούλου και με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής να στραφούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου. 
Είμαστε βέβαιοι ότι κατανοείτε τη σημασία της παροχής της συγκεκριμένης πληροφόρησης στην κοινή γνώμη του Νομού μας, σε άμεση συνάρτηση με τους κανόνες διαφάνειας τους οποίους όλοι οφείλουμε να τηρούμε. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Αγιαννίδης: το μνημείο της… ανορθογραφίας ανεγέρθη στο Φρούριο!
Επόμενο άρθροΜια ώρα μπροστά από τις 28/3