Αρχική Νέα Τοπικά Ακύρωσε η Περιφέρεια την απόφαση για μονοδρόμηση Κ. Μονομάχου

Ακύρωσε η Περιφέρεια την απόφαση για μονοδρόμηση Κ. Μονομάχου

9


 

Στην ακύρωση της απόφασης μονοδρόμησης της οδού Κων/νου Μονομάχου προχώρησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, επικαλούμενη σειρά ελλείψεων όπως σχετικών αποφάσεων της Δημαρχιακής Επιτροπής και της Επιτροπής Κυκλοφορίας.
Με δηλώσεις του στην ΑΛΗΘΕΙΑ ο δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής κάνει λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες που οδήγησαν τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στη συγκεκριμένη απόφαση. 

«Είναι όλα ψέματα αφού όλα υπάρχουν και λυπάμαι που μπαίνουν σε αυτή τη λογική. Υπάρχει πολιτική παρέμβαση που όμως μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Άλλωστε αφού με τέτοια βιασύνη ακυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, τότε γιατί δεν επιδεικνύεται και η ίδια ταχύτητα στην έγκριση της απόφασης για την οδό Λάδης που ενώ είναι όλα νόμιμα, ακόμα και με δικαστικές αποφάσεις δεύτερου βαθμού αρνείται να την εγκρίνει;
Η κυρία Μπαλάσκα αφού εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια που της έδινε η νομοθεσία την απέστειλε στη Μυτιλήνη και ακόμα περιμένουμε απόφαση… Αν όμως το φαινόμενο επαναληφθεί τότε, αν και το απεχθάνομαι θα υποχρεωθώ να καταφύγω στον εισαγγελέα για να καταγγείλω παράβαση καθήκοντος», τόνισε ο κ. Βρουλής.

 

ΠΗΓΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ, 31/3/2010

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμος Χίου: πετυχημένη η εκδήλωση για την ώρα της γης
Επόμενο άρθροΜεγάλη Παρασκευή στην Κυδιάντα