Αρχική Νέα Τοπικά Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι συνδυασμού Λαμπρινούδη απαντούν στο Γ. Μισετζή

Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι συνδυασμού Λαμπρινούδη απαντούν στο Γ. Μισετζή

11

 Προηγήθηκε συνάντηση του συνδυασμού και ακολούθησε κοινή ανακοίνωση των συμβούλων της πλειοψηφίας ως απάντηση στις καταγγελίες του Γιάννη Μισετζή, την οποία και αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ:


«Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Όλοι Μαζί για τη Χίο μας», λαμβάνοντας γνώση σειράς δημοσιευμάτων του Νομ. Συμβούλου κ. Ι. Μισετζή, καθώς και την εν γένει επιθετική, λασπολογική και υβριστική δραστηριότητα (σειρά δημοσιευμάτων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών συνεντεύξεων με απαξιωτικό περιεχόμενο), του εν λόγω κυρίου δηλώνουν ότι δε θα τον ακολουθήσουν σ’ αυτή τη μηδενιστική κατηφόρα.

Μια κατηφόρα που δεν έχει τελειωμό γι’ αυτό και δεν προτίθενται να ασχοληθούν στο μέλλον με τις συμπεριφορές του κ. Μισετζή οι οποίες καμιά σχέση δεν έχουν με το αυτοδιοικητικό ήθος και την προσφορά στα κοινά.


Δηλώνουν επιπρόσθετα ότι πρωταρχικό τους μέλημα παραμένει η υλοποίηση έργου χρήσιμου και επωφελούς για τον τόπο μας. Αυτό είναι και το νόημα της εντολής που έδωσε ο χιώτικος λαός στο Συνδυασμό «Όλοι Μαζί για τη Χίο μας» επί δυο συνεχείς τετραετίες».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυχές Νομάρχη για την Ανάσταση
Επόμενο άρθροΑνάσταση στον Αγιο Δημήτριο τσαγγαράδων