Αρχική Νέα Τοπικά Στήριξη της τοπικής οικονομίας με… φυλλάδια

Στήριξη της τοπικής οικονομίας με… φυλλάδια

19

Δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολα μπορεί να στηριχθεί η τοπική αγορά με το μοίρασμα φυλλαδίων. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από το θέμα της εμπιστοσύνης προς την τοπική αγορά.
Πάντως σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Νομαρχίας, τη Μ. Παρασκευή μοιράστηκε σχετικό έντυπο και μάλιστα από κλιμάκιο νομαρχιακών συμβούλων, Νομάρχη και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου (φώτο):

“Η στήριξη της τοπικής αγοράς ως παράγοντας ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, ήταν το κύριο μήνυμα πρωτοβουλίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από κλιμάκιο Νομαρχιακών Συμβούλων, με επικεφαλής το Νομάρχη Χίου κ. Π. Λαμπρινούδη από κοινού με μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Αντ. Ζαννίκο, τη Μ. Παρασκευή σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης της Χίου.
Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, η εμπιστοσύνη στην τοπική αγορά είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση θέσεων εργασίας και η παραγωγή εισοδήματος στο νησί μας”.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔεσμός Φραγκομαχαλά: επιστολή προς Δήμαρχο Χίου- να γίνει η μονοδρόμηση Κ. Μονομάχου
Επόμενο άρθροΕιδικός έπαινος ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Ανδρέα Μιχαηλίδη