Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μαζική Συνέλευση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μάχιμη παρέμβαση

Μαζική Συνέλευση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μάχιμη παρέμβαση

11


Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μάρτη η Συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Σινέ Κεραμεικός. Η Συνέλευση είχε πολύ μαζική συμμετοχή από εκατοντάδες αγωνιστές και αγωνίστριες του Μετώπου ενώ στη συνέλευση παρευρέθηκαν για πρώτη φορά τόσο μαζικά και αρκετά μέλη από την τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Χίο. Εξελίχθηκε ένας πλούσιος διάλογος με προβληματισμό και ιδέες για τις μάχες της περιόδου και την παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Η συζήτηση πάνω στις εισηγήσεις του συντονιστικού, την πολιτική και την οργανωτική εισήγηση, κατέληξε με την αποδοχή των κειμένων.
Όλα τα κείμενα και οι παρατηρήσεις που κατατέθηκαν στη συνέλευση, θα δημοσιοποιηθούν σε ειδικό δελτίο που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε κάθε τοπική ή κλαδική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιο δυνατή, θα παρέμβει στις εξελίξεις, στους αγώνες και την πολιτική μάχη με το σύνθημα «Αντικαπιταλιστική ανατροπή η μόνη λύση- Κλιμακώνουμε με απεργίες-διαδηλώσεις-καταλήψεις». Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους αγωνιστές του κινήματος, να δώσουν τη μάχη για την ανατροπή του Προγράμματος Σταθερότητας και συνολικά της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ, απαντώντας στην επίθεση της αστικής τάξης στις εργατικές κατακτήσεις, στο όνομα της «διάσωσης της χώρας» με μια πραγματική σύγκρουση «τάξης εναντίον τάξης».
Εκτιμούμε ότι σήμερα υπάρχει ανάγκη με τρόπο αυτοτελή να ενισχυθεί η πολιτική παρουσία της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής αριστεράς, γι’ αυτό και θέλουμε να βαθύνει η δημοκρατική πολιτική λειτουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γι’ αυτό και επιμένουμε στην ανοιχτή πρόσκληση σε συναγωνιστές και άλλες τάσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς να συμμετέχουν στην διαδικασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
Σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε το επόμενο διάστημα να ενισχυθεί η μαζική παρέμβαση, η πολιτική συγκρότηση και η δημοκρατική λειτουργία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΧΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔεσμός Φραγκομαχαλά: επιστολή προς Δήμαρχο Χίου- να γίνει η μονοδρόμηση Κ. Μονομάχου
Επόμενο άρθροΕιδικός έπαινος ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Ανδρέα Μιχαηλίδη