Αρχική Νέα Τοπικά Κολλημένο το Δικαστικό Μέγαρο- συνάντηση σωματείου υπαλλήλων με Νομάρχη

Κολλημένο το Δικαστικό Μέγαρο- συνάντηση σωματείου υπαλλήλων με Νομάρχη

5

 Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου συναντήθηκαν με τον νομάρχη Χίου, Πολύδωρο Λαμπρινούδη, τον οποίο ενημέρωσαν ότι το έργο αν και έχει δημοπρατηθεί δεν μπορεί να ξεκινήσει επειδή δεν έχει την απαιτούμενη από την Πολεοδομία άδεια.
  
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου από τη Ν.Α.Χίου με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης συναντήθηκε στις 7/4. Οι υπάλληλοι έθεσαν το θέμα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου, ένα θέμα που, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει.


Ο κ. Λαμπρινούδης ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι το έργο, το οποίο εποπτεύεται από την ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική, εταιρεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αν και έχει δημοπρατηθεί, δεν μπορεί να ξεκινήσει, διότι δεν έχει άδεια από την Πολεοδομία.


Ο Νομάρχης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα θα έλθει σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρείας και θα συναντηθεί με το νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Χανδακά, προκειμένου να επιλυθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες και να εκδοθεί Υπουργική Απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει η αδειοδότηση από την Πολεοδομία.
           
Από το Γραφείο Τύπου και Ειδικών Συμβούλων της Ν.Α. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη της Ελπ. Τσουρή στην εφημερίδα Hellenic News of America, Μάρτιος 2010
Επόμενο άρθροΚαλλιμασιά, «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»: «Το ζεϊμπέκικο μέσα στο χρόνο»