Αρχική Νέα Τοπικά Σύσκεψη στο Γραφείο Νομάρχη για το ζήτημα της ηχορρύπανσης

Σύσκεψη στο Γραφείο Νομάρχη για το ζήτημα της ηχορρύπανσης

10

Σύσκεψη για το ζήτημα της ηχορρύπανσης που προκαλούν δίκυκλα και αυτοκίνητα, πρόβλημα το οποίο εντείνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Νομάρχη Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη, στο γραφείο του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η αντινομάρχης Χίου Λίτσα Λύκου, ο αντιδήμαρχος Χίου Δημήτρη Καζάνας, ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Παναγιώτης Πεντάκης, ο Διευθυντής της Τροχαίας κ. Ντούμπης.

 Όπως τόνισε ο Νομάρχης Χίου, πρόκειται για ένα φαινόμενο που προσβάλλει την αισθητική μας και δημιουργεί προβλήματα σε κατοίκους και επισκέπτες του νομού.

Για το σκοπό αυτό, πρόκειται να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς (Τμήμα Τροχαίας και Δημοτική Αστυνομία) προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την μείωση της ηχορρύπανσης.

Τις επόμενες ημέρες, εκτός από τα μέτρα για την ηχορρύπανση, θα ανακοινωθούν και κάποιες προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση της κίνησης, η οποία αυξάνεται σημαντικά κατά την θερινή περίοδο, με αποτέλεσμα το κέντρο της πόλης να ασφυκτιά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για δυστύχημα σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις- παρουσιάσεις του συγγραφικού έργου του Γ. Μακριδάκη