Αρχική Νέα Αθλητικά Διαμαρτυρία του ΛΑΙΛΑΠΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

Διαμαρτυρία του ΛΑΙΛΑΠΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

26

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (18 Απριλίου 2010)Ο Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ Λειβαδίων σε κανέναν αγώνα μέχρι σήμερα δεν εξέφρασε άποψη, δια του Διοικητικού του Συμβουλίου, για τη διαιτησία, παρά το ότι αιτίες υπήρξαν πολλές σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.
Η στάση αυτή είναι αποτέλεσμα της άποψης μας ότι πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι οι ποδοσφαιριστές, και ότι τα όποια διαιτητικά λάθη γίνονται, πρέπει να εκλαμβάνονται ως ανθρώπινα.
Δυστυχώς, φαίνεται ότι η πολιτική χαμηλού προφίλ και σεβασμού των αρχών και θεσμών που ακολουθούμε, σε συνδυασμό με το ήθος και την κόσμια συμπεριφορά παικτών, προπονητή, παραγόντων και φιλάθλων του ΛΑΙΛΑΠΑ, έχει εκληφθεί από ορισμένους σαν αδυναμία προστασίας των στόχων της ομάδας μας.
Αντίθετα, αποδεικνύεται  ότι το κλίμα τρομοκρατίας και οι ύβρεις κατά των διαιτητών, επιβραβεύονται τελικά με την ανοχή τους και την ευνοϊκή μεταχείριση αυτών που το καλλιεργούν.
Μετά τα παραπάνω, αναγκαζόμαστε για πρώτη φορά φέτος δημόσια, να καταγγείλουμε ως απαράδεκτη τη διαιτησία του σημερινού αγώνα μας με τον Πανοινούσσιο, η οποία θεωρούμε ότι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν αυτή που ΤΕΛΙΚΑ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του, με εξαίρεση τον επόπτη Πετρίδη.
Παρά το ότι θεωρούμε περιττή και άνευ ουσίας την αναφορά συγκεκριμένων φάσεων και διαιτητικών αποφάσεων, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη τη μη υπόδειξη πέναλτι σε τρείς καθαρές περιπτώσεις υπέρ του ΛΑΙΛΑΠΑ.
Είναι λυπηρό, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, που δικαιούνται της αποκλειστικής προσοχής των φιλάθλων, να  πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των «αρχόντων» της αναμέτρησης.
Εμείς θα συνεχίσουμε, με την ίδια φιλοσοφία, να προωθούμε το φίλαθλο πνεύμα και  να προσπαθούμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ώστε να επιστρέψει ο γνήσιος φίλαθλος στα γήπεδα, που με τέτοια φαινόμενα απομακρύνεται.
Τέλος, ζητούμε από τους διαιτητές, την ισότιμη μεταχείριση και τον ανάλογο σεβασμό των προσπαθειών μας.


Χίος 18/4/2010


Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο
      


 Α.Π.Σ. «ΛΑΙΛΑΠΑΣ»

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση μνήμης & τιμής για τον αντιστασιακό Χαράλαμπο Κανόνη
Επόμενο άρθροΑνοιξιάτικη μουσική μαθητική βραδιά αφιερωμένη στο Χιώτη ναυτικό.