Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Οικολόγοι Πράσινοι: Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ

Οικολόγοι Πράσινοι: Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ

6

Στην Αθήνα θα βρίσκεται για σύντομη επίσκεψη ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, συμ-πρόεδρος της ομάδας των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο. Η επίσκεψή αποτελεί συνέχεια της παρουσίας στη χώρα μας της Ρεμπέκα Χαρμς, επίσης συμ-προέδρου των Πράσινων, τον περασμένο μήνα, ως  προσκεκλημένης των Οικολόγων Πράσινων.


Δηλώσεις και παρεμβάσεις στο ευρωκοινοβούλιο από τον παλιό ηγέτη του «Γαλλικού Μάη» και από άλλα στελέχη των Ευρωπαίων Πράσινων για την ελληνική κρίση και το ευρωπαϊκό «χρέος» αλληλεγγύης, έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη της χώρας μας. Η περσινή εκλογή του πρώτου ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων έχει φέρει το πράσινο κίνημα  εγγύτερα στην ελληνική οπτική.


Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ θα μιλήσει στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στα ελληνικά με τον τίτλο «Τι να κάνουμε». Το βιβλίο, που αποκτά ιδιαίτερη επικαιρότητα με τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέρεται στις απαντήσεις του πράσινου κινήματος απέναντι στις προκλήσεις που θέτει η ταυτόχρονη οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διεθνής κρίση.


Πριν τη διάλεξη θα κάνει σύντομες δηλώσεις σε εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση εργασίας με τον ευρωβουλευτή και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων.


                                       Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυάγγελος Ηλ. Αγγελάκος:Χρέη, κλέη και Ιούλιος Καίσαρ
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου με συζήτηση για τον τουρισμό