Αρχική Νέα Τοπικά ΕΝΑ Χίου: «Μέριμνα για ηλικιωμένους και παιδιά»

ΕΝΑ Χίου: «Μέριμνα για ηλικιωμένους και παιδιά»

30

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΕΝΑ Χίου Α.Ε. ενημερώνει σχετικά με τα προγράμματα Κοινωνικής μέριμνας Ηλικιωμένων και Φροντίδας Παιδιών που υλοποιεί η εταιρεία:


1. Εξοφλήθηκαν σήμερα 23/04/2010 οι απασχολούμενοι στις Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας των Δήμων Αμανής, Καμποχώρων και Ομηρούπολης για το χρονικό διάστημα από 01/10/2009 – 31/21/2009 κατόπιν της καταβολής από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της σχετικής δόσης, την Τετάρτη 21/04/2010.
2. Επίσης, σήμερα υπεγράφη από την ΕΝΑ Χίου Α.Ε. η σύμβαση για τα έργα που ξεκίνησαν από 01/09/2009 και ολοκληρώνονται την 31/07/2010 και αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Δήμου Καρδαμύλων. Η σύμβαση εστάλη ήδη στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να ξεκινήσει η χρηματοδότηση της εταιρείας και να καταβληθεί στην ΕΝΑ Χίου η Α’ δόση επιχορήγησης (40% επί του συνολικού προϋπολογισμού) των προγραμμάτων που θα καλύψει την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων στου απασχολούμενους στις συγκεκριμένες δομές.


Για την ΕΝΑ Χίου Α.Ε.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΕΤΡΟΣ ΦΛΑΜΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου του Κοσμήτορα Πανεπιστημίου Αιγαίου Ι. Καρκαζή για το πανεπιστημιακό άσυλο
Επόμενο άρθροΠανηγύρι Αι-Γιώργη Ελύντας.