Αρχική Πολιτισμός Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκων από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου

Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκων από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου

10

      Δελτίο Τύπου
     
    

  Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει το Σάββατο 8/5/2010 (10:00-17:00) και την Κυριακή 9/5/2010 (10:00-15:00) διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκων με θέμα «Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω ποιος είσαι».
      Στόχος του σεμιναρίου είναι η αναζήτηση της «εργολαβικής» μας ικανότητας να κτίζουμε με το μυαλό και το συναίσθημα μέσα από την αρχιτεκτονική του σπιτιού μας, την αρχιτεκτονική της ψυχής μας και τη στατική των σχέσεων μας.
      Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι οι κυρίες Ζούκα Σώτη και Κριτσέλη Αλίκη, ψυχολόγοι- ψυχοθεραπεύτριες.
      Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, στην οδό Αγ. Φωτίου 6.
      Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στη γραμματεία του ΚΠΕ μέχρι τις 25/4. Το σεμινάριο θα είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
      Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματέα του Κ.Π.Ε. στο τηλ. 2271020000, καθημερινά 14:30- 21:30.
      Με αφορμή τη διοργάνωση του σεμιναρίου θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι το Μάρτη του 2010 συμπληρώθηκαν 14 χρόνια λειτουργίας του ΚΠΕ. Σε αυτό το διάστημα έχουν εξυπηρετηθεί από τις τρεις δομές, των οποίων είναι φορέας υλοποίησης, τα εξής περιστατικά:
      * Από το Ιατροπαιδαγωγικό Τμήμα: σε διάστημα 14 χρόνων 1951 οικογένειες.
      * Από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου: σε διάστημα τριών χρόνων 271 ενήλικες και 41 παιδιά.
      * Από το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με αυτισμό Δυτικής Αττικής: στα δύο χρόνια της λειτουργίας του εξυπηρετούνται σταθερά 10 έφηβοι 12-18 ετών που παρακολουθούν συστηματικά ημερήσιο πρόγραμμα .
      Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί στα 14 αυτά χρόνια καταφέραμε με επιστημονική συνέπεια και σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε έργα που μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών στους τομείς της ψυχικής υγείας και της ειδικής εκπαίδευσης.
     

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυάγγελος Ηλ. Αγγελάκος:Χρέη, κλέη και Ιούλιος Καίσαρ
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου με συζήτηση για τον τουρισμό