Αρχική Νέα Τοπικά Πρόσκληση Δημάρχου Καρδαμύλων σε υπ. Υγείας για τελετή θεμελίωσης πολυιατρείου

Πρόσκληση Δημάρχου Καρδαμύλων σε υπ. Υγείας για τελετή θεμελίωσης πολυιατρείου

34


 Ο Δήμος Καρδαμύλων απέστειλε πρόσκληση στην Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, να παρευρεθεί στην τελετή θεμελίωσης του Πολυδύναμου Ιατρείου.
     Στην επιστολή, 26/4, προς την Υπουργό  ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μελιτζάνης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Βρισκόμαστε στην  ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και έχει ξεκινήσει η ανέγερση του Πολυδύναμου Ιατρείου μας. Το μεγαλόπνοο αυτό έργο είναι αποτέλεσμα  ενεργοποίησης από το Δήμο μας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα του εκλεκτού  συμπατριώτη μας κ. Στυλιανού Χαλκιά, ο οποίος είναι ο μεγάλος δωρητής.
 Θεωρούμε ότι η ενεργοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που έρχεται αρωγός στο έργο του Δήμου, ιδιαίτερα όταν συμβαίνει σε τόσο δυσμενείς συνθήκες  όπως οι σημερινές, αποκτά  πολλαπλάσια αξία και επιβάλλεται να προβάλλεται, να δημοσιοποιείται και βέβαια να επιβραβεύεται για να βρίσκει  μιμητές.  Κλείνοντας ανέφερε: το συγκεκριμένο έργο αποτελεί για την ακριτική περιοχή μας εγγύηση υγείας και ζωής για όλους εμάς που μένουμε εδώ, θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να σας έχουμε παρούσα και συμμέτοχο στην τελετή θεμελίωσης.»

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟικολόγοι Πράσινοι: 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- Παγκόσμια Μέρα Υγιεινής & Ασφάλειας στην εργασία
Επόμενο άρθροΒιβλιοπαρουσίαση Γ. Μακριδάκη στο Παγκράτι