Αρχική Νέα Οικονομία Άνοιξε κατάστημα FORTHnet στη Σάμο

Άνοιξε κατάστημα FORTHnet στη Σάμο

26

 Forthnet + nova με έκπτωση 20% για πάντα!Τώρα και στη Σάμο το νέο Κατάστημα Forthnet είναι δίπλα σας (Κωλαίου 7 και Τομπάζη, στο Βαθύ), για να σας ξεναγήσει στον συναρπαστικό κόσμο του του broadband!
   
Εδώ,                                                                                      


Θα μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο με το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό του καταστήματος, που θα  κατανοήσει τις τηλεπικοινωνιακές σας ανάγκες (σταθερή τηλεφωνία ή/και internet), για να σας προτείνει την οικονομικότερη και πάντα αξιόπιστη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 

Θα βρείτε υπηρεσίες και εξοπλισμούς nova, για την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία στο σπίτι.

Θα εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας Forthnet ή nova, άμεσα, χωρίς έξτρα χρεώσεις ή ταλαιπωρία.

Θα βρείτε μια ολοκληρωμένη λύση broadband (“one-stop-shop”), συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές υπηρεσίες broadband με μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων, επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Θα απολαύσετε μία επίσκεψη εμπειρίας του broadband, όπου με πραγματική δοκιμή των υπηρεσιών με demo προϊόντα, θα κατανοήσετε στην πράξη τι σημαίνει broadband και πώς μπορεί να κάνει την καθημερινότητα σας πιο απλή, πιο ελεύθερη, πιο συναρπαστική!

Θα συμβάλετε στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για εσάς και τα παιδιά σας, ανακυκλώνοντας τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες σας, αλλά και τον παλιό broadband εξοπλισμό σας, απλά, ελεύθερα, οικολογικά.

 

Το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet Σάμο καλύπτει σχεδόν το σύνολο του νησιού και μεγάλο μέρος της Ικαρίας. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες της Forthnet σε πολύ φτηνές τιμές και χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Επίσης σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις υπηρεσίες Forthnet με τις υπηρεσίες NOVA έκπτωση 20% και στους δύο λογαριασμούς για ΠΑΝΤΑ!

Το Κατάστημα Forthnet στη Σάμο βρίσκεται στη οδό Κωλαίου 7και Τομπάζη στο Βαθύ, τηλέφωνο 2273100265.
Eπισκεφθείτε το!