Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Δημάρχου Χίου σε δ.σ. μειοψηφίας Γ. Παπαδόπουλο για μοίρασμα φυλλαδίων

Απάντηση Δημάρχου Χίου σε δ.σ. μειοψηφίας Γ. Παπαδόπουλο για μοίρασμα φυλλαδίων

16

Την παρακάτω απάντηση στα ΜΜΕ σχετικά με καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιώργου Παπαδόπουλου, έδωσε ο Δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Παπαδόπουλος ασχολείται με το άτομό μου και τα της δημοτικής αρχής. Το κακό είναι, βέβαια, ότι υπάρχει μονίμως η συμφέρουσα, προς όφελός του, διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Η αρχική και βασική μου σκέψη είναι να μην απαντώ σε τέτοιου είδους κακοήθη δημοσιεύματα. Όταν, όμως, ξεπερνούν οι άνθρωποι κάποια όρια δεοντολογίας και δρουν μόνο από εμπάθεια και κακεντρέχεια, οφείλουμε να δίνουμε κάποια απάντηση.
Όσον αφορά στον τρόπο της «προεκλογικής μου καμπάνιας» αυτό –φαντάζομαι αφορά μόνο στην προσωπική μου επιλογή διεξαγωγής της και σε κανέναν άλλο. Τα αισχρά και ψευδή δημοσιεύματά του που υπονοούν από μέρους μου χρήση δημόσιων πόρων, πόρων των πολιτών μου, για δικό μου όφελος και προβολή αποτελεί κομμάτι της φαντασίας του.
Προκαλώ και προσκαλώ οποιονδήποτε να διεξαγάγει έλεγχο για να εξακριβώσει αν ποτέ έχω κάνει χρήση του δημόσιου χρήματος προς όφελός μου! Αντιθέτως, πολλές φορές έχω αναγκαστεί να «βάλω πλάτες» σε χρέη και ατασθαλίες παλαιών δημοτικών αρχών! Δε θα βρεθώ και υπόλογος σε σενάριο προϊόντων άρρωστων μυαλών!
Είναι κακοήθεια και ανήθικο, κυρίως πολιτικά, η σπίλωση της εικόνας ενός ανθρώπου στις συνειδήσεις ανυποψίαστων πολιτών. Το έργο που έχει πραγματωθεί στη διάρκεια της παρούσης δημοτικής αρχής που αποτυπώνεται στα σταλθέντα φυλλάδια αποτελούν κομμάτι της περσινής παρουσίας του Δήμου μας στην έκθεση «Πόλις 2009» στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παρεμπιπτόντως συμμετείχε κι εκείνος και έχουν αποσταλεί με προσωπικά μου έξοδα, με αποδείξεις από το αντίστοιχο Ταχυδρομείο, που θα αποδειχθεί και νομικά».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της Χίου στην έκθεση τουρισμού της Κύπρου
Επόμενο άρθροΑνάληψη στα Γρίδια, 13/5, Εκδηλώσεις