Αρχική Νέα Τοπικά Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Καρδαμύλων για τον ειδικό φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας Δημάρχου Καρδαμύλων για τον ειδικό φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσεις

23

  Με θλίψη διαπιστώνουμε  ότι η Κυβέρνηση χωρίς λογική και πρωτοφανή αναλγησία συνεχίζει την ανελέητη φοροεισπρακτική της επιδρομή.


     Με την επιστροφή ξανά του ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις , ανοίγει ένας νέος  δυσβάσταχτος κύκλος μέτρων. Η λογική της κυβέρνησης είναι «όλοι και όλα στο ίδιο τσουβάλι»,  είναι άδικη και μας βρίσκεις αντίθετους . 


* Αδικεί τα μικρά  τοπικά Μ. Μ. Ε. και που για εμάς που ζούμε  στην περιφέρεια της περιφέρειας  είναι βασική πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης.


* Αδικεί τις επιχειρήσεις και ειδικότερα τους νέους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που προσπαθούν να «επιβιώσουν» και μέσα από το μοναδικό μέσο που διαθέτουν την διαφήμιση να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και να αυξήσουν την πεσμένη  αγοραστική κίνηση .


* Αδικεί τις μικρές τοπικές διαφημιστικές εταιρείες που δέχονται ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα.


* Αδικεί τους εργαζόμενους, οι οποίοι  θα είναι οι έμμεσοι αποδέκτες αυτού του μέτρου ( προβλέπεται σαρωτικό κύμα απολύσεων).
 
Τέλος
* Αδικεί όλους αυτούς που αγωνίζονται  για ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση.


     Εν κατακλείδι το νέο μέτρο δεν πλήττει στην ουσία τους μεγάλους  εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς  σταθμούς, πλήττει την περιφέρεια, πλήττει εμάς, πλήττει την τοπική μας κοινωνία και οικονομία .ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧ. ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟινούσσες: απονομή βραβείων Ιδρύματος Γ. Αλ. Λυγνός
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις μνήμης της ΟΧΣΑ για τη σφαγή της Χίου