O Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης θα επισκεφτεί τη Χίο στις 15, 16 και 17 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Ν. Χίου Κωστή Μουσουρούλη.
Η επίσκεψη του Τομεάρχη Ανάπτυξης εντάσσεται στο διαρκή διάλογο του κόμματος με την κοινωνία και τους φορείς της Χίου και αποτελεί συνέχεια του προγράμματος επισκέψεων Υπευθύνων Τομέων Πολιτικής και Γραμματέων της ΝΔ που υλοποιείται από τον Κωστή Μουσουρούλη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Κωστής Μουσουρούλης πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο μέρος του Στρατηγικού Σχεδίου Αναφοράς Νομού Χίου, που αφορά στην αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του νομού και στον εντοπισμό των αναπτυξιακών προοπτικών σε βασικούς κλάδους δραστηριοτήτων. Η παρουσίαση θα γίνει σε συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Βουλευτή Β’ Αθηνών Κωστή Χατζηδάκη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
Πέμπτη 15 Ιουλίου
21.30: Συνάντηση – συζήτηση με τη ΝΟΔΕ
Παρασκευή 16 Ιουλίου
09.30: Συνάντηση με Προεδρείο Επιμελητηρίου
11.00: Συνέντευξη Τύπου Κ. Χατζηδάκη- Κ. Μουσουρούλη και παρουσίαση του Α’ μέρους Στρατηγικού Σχεδίου Αναφοράς Ν. Χίου από Κ. Μουσουρούλη. (Αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης Κοραή. Θα προηγηθεί επίσκεψη στη βιβλιοθήκη).
14.15: Συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου (Γραφείο Κωστή Μουσουρούλη)
14.45: Συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών -Βιοτεχνών (Γραφείο Κωστή Μουσουρούλη)
Σαββάτο 17 Ιουλίου
10.00: Συνάντηση με Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου ΤΕΕ/ΠΤ Βορειοανατολικού Αιγαίου και Μηχανικούς της Χίου (Γραφεία ΝΕ, Ελ. Βενιζέλου 72)







