Αρχική Νέα Τοπικά Παρουσίαση του ΑΡΙΟΥΣΙΟΥ στη ΝΕΤ

Παρουσίαση του ΑΡΙΟΥΣΙΟΥ στη ΝΕΤ

33

 

Ρεπορτάζ για τον «Αριούσιο Οίνο» πραγματοποίησε η εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση».

Το πρωί της Δευτέρας, 16/8, σε ζωντανή σύνδεση από το Εγρηγόρο, όπου και το εργοστάσιο της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., παρουσιάστηκε αυτή η σημαντική πρωτοβουλία που εκτός των άλλων έδωσε ζωή στη Βόρεια Χίο, αφού δεκάδες στρέμματα γης καλλιεργήθηκαν αμπέλια.

Ο πρόεδρος της “Αριούσιος Α.Ε.” Δημήτρης Κεφάλας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει και το πως στήθηκε η επιχείρηση. Θετικό το σχόλιο των παρουσιαστών της εκπομπής (φώτο) για το ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το 1 εκ. ΕΥΡΩ επιδότηση έπιασε τόπο.
Επίσης στην εκπομπή μίλησε ο
ομογενής Χρήστος Φωτεινός που από το 1974 που έφυγε για τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, πρώτη φορά πείστηκε για την αξία του εγχειρήματος και ήταν από τους πρώτους που επένδυσαν στην εταιρεία.

Το ρεπορτάζ από τη Χίο πραγματοποιήθηκε από τον ανταποκριτή της ΝΕΤ Θοδωρή Πυλιώτη, τον καμεραμάν Γιώργο Μπουλά και τη μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων του (χιώτη) Νίκου Μπόη.
Να σημειωθεί ότι χάρη στην παρουσία του Ν. Μπόη στη Χίο το Σάββατο, 14/8, και στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ του Σαββατοκύριακου παρουσιάστηκαν οι δράσεις της εταιρείας masticulture  στα Μεστά, με τις πρωτότυπες ξεναγήσεις επισκεπτών στον κόσμο της μαστίχας! 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑτύχημα στη “ρόδα” του “Luna Park”
Επόμενο άρθροΔήμος Οινουσσών: ολοκλήρωση πολιτιστικού καλοκαιριού με βιβλιοπαρουσίαση της Ειρήνης Νικολάκη- Καλαμάρη