Αρχική Πολιτισμός ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ: συναυλία στο ΗΡΩΔΕΙΟ για τα 36...

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ: συναυλία στο ΗΡΩΔΕΙΟ για τα 36 χρόνια δράσης

36

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Αγαπητοί φίλοι / Αγαπητές φίλες,

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, για λόγους που δεν σχετίζονται με το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας,  ματαιώνεται  η τιμητική συναυλία για τα 35 χρόνια ίδρυσης του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση που ενδεχομένως σας προκαλεί η ματαίωση της συναυλίας  και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο εορτασμός των 35 χρόνων θα συμπεριληφθεί σε άλλες εκδηλώσεις και δράσεις του ελληνικού τμήματος το επόμενο διάστημα. Όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τ αμεία στην οδό Πεσματζόγλου 39 εντός των επόμενων 30 ημερών για την εξαργύρωσή τους.

Πληροφορίες: Τicket services 210 7234567, Στοά Πεσματζόγλου, Πανεπιστημίου 39

Φιλικά,

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ:

35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι ,

Με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων ενεργού δράσης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλον τον κόσμο, το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε τιμητική συναυλία, το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου στις 9:00μ.μ., στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα

CARMINA BURANA του Karl Orff και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ του Μίκη Θεοδωράκη.

Η 35χρονη πορεία του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας κλείνει μέσα της πλήθος δράσεων, εκστρατειών, εκκλήσεων, διαμαρτυριών, πάντοτε με σκοπό την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους, σε όλον το κόσμο. Με τη συμβολή του ελληνικού τμήματος, ’’εξαφανισμένοι’’ κρατούμενοι απελευθερώθηκαν. Ασκήθηκαν πιέσεις για να διεξάγονται δίκαιες δίκες. Κυβερνήσεις υποχρεώθηκαν να διαμορφώσουν την πολιτική τους, με γνώμονα την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σήμερα, μέσω της νέας παγκόσμιας εκστρατείας «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ», που αποσκοπεί στον τερματισμό της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, το ελληνικό τμήμα συνεχίζει να αγωνίζεται για έναν πιο δίκαιο κόσμο, αντλώντας τη δύναμή του από τα χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές του.
Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της Διεθνούς Αμνηστίας.
Πληροφορίες: τηλ. 210 7234567,
www.ticketservices.gr .

 

Διαφήμιση