Αρχική Νέα Τοπικά Οινούσσες: το πετυχημένο πάρτι σοκολάτας!

Οινούσσες: το πετυχημένο πάρτι σοκολάτας!

17

 

Π Α Ρ Τ Ι  Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Α Σ

 

 

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 21:00 στην αίθουσα του Σ.Φ.Ο. «Μαρίας Π.Λαιμού» έγινε το Πάρτι Σοκολάτας, εκδήλωση που οργανώθηκε από τους μαθητές της Α΄ΕΠΑΛ Οινουσσών, με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για το Σύλλογο «Ελπίδα», που στηρίζει με τις δραστηριότητές του παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες μαζί με τις οικογένειές τους.

Μετά από αίτηση σε σοκολατοβιομηχανίες και ιδιώτες συγκεντρώθηκαν σοκολατοειδή και ροφήματα σοκολάτας που δημιούργησαν έναν πραγματικά πολύ ωραίο μπουφέ, από τον οποίο μπορούσε ο καθένας να κεραστεί όσες φορές ήθελε!!!!! Δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά μπορούσαν όλοι να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούσαν.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφειλόταν στο μουσικό πρόγραμμα, δημιουργία του καθηγητή μουσικής του Γυμνασίου κ.Μιχάλη Δήσσου και μαθητών της Α΄, Β΄και Γ΄ΕΠΑΛ και Γ΄Λυκείου. Τη μαθητική αυτή ορχήστρα αποτέλεσαν οι :Μιχάλης Μελάκης-κιθάρα, Σταύρος Λυμπέρης-μπουζούκι, Σταύρος Μπαλτζής-τουμπελέκι. Τραγούδησαν οι : Φίλιππος Λογαράς, Στέλλα Λογαρά, Ιωάννης Κουρουβακάλης και Δημήτριος Μπουγουλιάς. Στο πιάνο ήταν ο κ.Μιχάλης Δήσσος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε έντεχνα και λαïκά τραγούδια καταξιωμένων ελλήνων συνθετών. Το πυκνό ακροατήριο συμμετείχε με πραγματικό κέφι στην εκτέλεση των τραγουδιών και επιβράβευσε με δυνατό χειροκρότημα τα παιδιά.

Σοκολατοειδή πρόσφεραν οι: Αθηνάδης-ΝΕΣΤΛΕ, ΙΟΝ, τα σούπερ μάρκετ της Χίου Χαρά και Key Food, και ο κ.Αλέξανδρος Λυγνός. Συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 3.210€ . Οι χρηματικές προσφορές κατατέθηκαν απευθείαςστο λογαριασμό της Ελπίδας στην Εθνική Τράπεζα.

Αξίζουν, πραγματικά, συγχαρητήρια στα παιδιά που σκέφτηκαν και οργάνωσαν αυτή την εκδήλωση, καθώς και σε όλους εκείνους που πρόσφεραν σοκολάτες ή χρήματα. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές, γιατί σημερινή κοινωνία χρειάζεται το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή όλων μας.

Τα παιδιά που δούλεψαν για την εκδήλωση ήταν :

Αγιαννιωτάκης Μιχαήλ

Βοραδάκης Ιωάννης

Καρακατσιώνη Αικατερίνη

Λογαράς Φίλιππος

Μπικάκης Ιωάννης

Σλεπτσένκο Αντρέι

Τάνγκου Αριστίρ

Τρίκου Γεωργία

Τσότσος Παντελής