Αρχική Νέα Τοπικά Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους 29&30 Δεκεμβρίου εργαζόμενοι στην ΥΠΑ

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους 29&30 Δεκεμβρίου εργαζόμενοι στην ΥΠΑ

7

 

Πρόλαβαν και κήρυξαν την 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), για την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, παράνομη και καταχρηστική από το διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ύστερα από προσφυγή της διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Τα μέλη όμως της Ομοσπονδίας δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε άλλους τρόπους κινητοποιήσεων, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μικροπροβλήματα στις υπηρεσίες εδάφους, κυρίως στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), αντιδρούν για τις μετατάξεις περίπου 162 μηχανικών και 325 πιλότων της πρώην Ολυμπιακής, στην ΥΠΑ.
Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν πως στην ΥΠΑ έχουν ήδη μεταφερθεί 250 υπάλληλοι της Ολυμπιακής για τους οποίου καμία ένσταση δεν είχε γίνει γιατί καλύπτουν έργο και πραγματικές ανάγκες της Υπηρεσίας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑποκατάσταση πρασίνου σε παρτέρια από το Δήμο Χίου με εντολή του νέου Δημάρχου
Επόμενο άρθροΑΘΗΝΑ- μετανάστης εργάτης από την Αίγυπτο, πατέρας τεσσάρων παιδιών σκοτώθηκε καθαρίζοντας τζάμια του υπουργείου εργασίας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας